Άστραψαν τα φλας στη νυχτερινή έξοδο της Kate Moss στο Λονδίνο. Στα 43 της η «βασίλισσα της πασαρέλας» παραμένει πολύ κομψή και η ημιδιάφανη μαύρη ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει, αφήνοντας το σουτιέν στο σπίτι, άφηνε το στήθος της πλήρως εκτεθειμένο στον φωτογραφικό φακό.

Συμπλήρωνε την εμφάνισή της με μακιγιάζ σε ήπιους τόνους, με εξαίρεση το κόκκινο κραγιόν της.

Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το εξώφυλλο του περιοδικού W, στο ειδικό τεύχος που «μοιράστηκε» με τις Jennifer Lopez, Taraji P Henson, Jessica Chastain και Donatella Versace. Περίπου τρεις δεκαετίες από το ντεμπούτο της στα ντεφιλέ, η Kate Moss πόζαρε και πάλι ολόγυμνη. Ήταν άλλωστε κάτι που αναγκάστηκε να συνηθίσει από πολύ μικρή ηλικία, λόγω της δουλειάς της.

«Εξαρχής» δήλωνε στη συνέντευξή της στο περιοδικό «οι φωτογράφοι μου ζητούσαν να βγάλω τα ρούχα μου παρότι δεν μου άρεσε το σώμα μου καθόλου. Έπρεπε να μάθω να μην νιώθω άβολα γυμνή». Όσο για την αποφασιστικότητά της είπε: «Θέλω να ευχαριστώ τον άνθρωπο που είναι πίσω από την κάμερα. Δουλεύω σκληρά. Και μου αρέσει η διαδικασία της δημιουργίας μιας εικόνας».