Ένα διαφορετικό τόνο έχει πάρει τις τελευταίες μέρες η περιοχή του μώλου της Αγίου Νικολάου και η πλατεία Τριών Συμμάχων. 

Τα δύο Λούνα Παρκ που έχουν στηθεί στον μώλο και σην πλατεία Τριών Συμμάχων, εν όψει του Πατρινού Καρναβαλιού, έχουν δώσει μία άλλη εικόνα σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Πάτρας που το τελευταίο τριήμερο αναμένεται να "βουλιάξει" από τον κόσμο.

Οι χώροι στους οποίους έχουν τοποθετηθεί,  σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr, έχουν εκμισθωθεί από τον Δήμο σε ιδιώτη, ειδικά για τις μέρες του Πατρινού Καρναβαλιού και έτσι οι επισκέπτες με το που φτάνουν στην Πάτρα θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν. Θα είναι άλλωστε από τις πρώτες εικόνες που συναντούν οι επισκέπτες ερχόμενοι, είτε με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, είτε μέ τα τραίνα του ΟΣΕ.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η ιδιοκτησία του Λούνα Παρκ (της Τριών Συμμάχων και όχι του άλλου που βρίσκεται στον μώλο της Αγίου Νικολάου που ανήκει σε άλλον ιδιώτη), δεν ήταν και τόσο φιλόξενη απέναντι στον φωτογραφικό φακό του patrasevents.gr, χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο και το γιατί, προσπαθώντας να μας πάρει την κάμερα, λες και ο χώρος δεν είναι κοινόχρηστος.

Όπως και να έχει τους ευχόμαστε καλό καρναβάλι...