Από το όνομά του και μόνο καταλαβαίνεις ότι αγαπά τις γυναίκες, ότι θέλει να τις φροντίζει και πάντα επιδιώκει το καλύτερο για εκείνες και ψυχικά και κυρίως, σωματικά. Το Women Only Gym είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, για την ''Ημέρα της Γυναίκας'' (8 Μαρτίου) έχουν ετοιμάσει μία σούπερ προσφορά, που σίγουρα δε θα αφήσει καμία ασυγκίνητη και σίγουρα θα μας δώσει ένα ισχυρό κίνητρο, για να αφήσουμε τον καναπέ και να αρχίσουμε την άσκηση.


Σε ένα σύγχρονο και φιλικό χώρο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εκγύμνασης και με δυνατότητα να γυμναστείτε σε 30 μόλις λεπτά, το Women Only Gym είναι η καινοτομία που χρειάζεστε στον τομέα της άσκησης. Εκεί θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κυκλική προπόνηση, spinning ή personal training.

Ό,τι και αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι πως θα γυμναστείτε με ασφάλεια, ποιοτικά και αποτελεσματικά.

Το προσωπικό του Women Only δε θα σας αφήσει λεπτό και είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει, να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και να σας λύσει όλες σας τις απορίες που σχετίζονται με τον τομέα του fitness.


Δοκιμάστε το και θα καταλάβετε ή ρωτήστε μία φίλη σας (σίγουρα κάποια θα πηγαίνει στο Women Only Gym). Εάν είστε μία σύγχρονη και πολυάσχολη γυναίκα που δεν έχει το χρόνο ώστε να τον σπαταλήσει σε πολύωρα προγράμματα, τότε βρήκατε το χώρο σας!

Θα το βρείτε: 28ης Οκτωβρίου (Καρόλου) 28.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 261 024 0025.