Μετά το τέλος του  νικηφόρου αγώνα της Παναχαϊκής στην Μεγαλόπολη ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Όπως είχαμε πει και πριν τον αγώνα οι 3 βαθμοί θα ήταν υπερπολύτιμοι. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχό του, ήμασταν επικίνδυνοι και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σε ένα πολύ κομβικό σημείο στο τέλος του ημιχρόνου.

Πριν γίνει αυτό σε 2-3 καλές στιγμές του αντιπάλου ο Σπύρος ήταν παρών και έτσι μπήκαμε με αυτό το 0-1 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού με πολλή καλή κυκλοφορία, με πολλές φάσεις και πολλές προϋποθέσεις για γκολ.

Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και στο 75' ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Μπορούσαμε να φεύγαμε με μεγαλύτερο σκορ αλλά το σημαντικό ήταν οι 3 βαθμοί και η καλή απόδοση.

Ευχαριστούμε πολύ τη Δόξα Μεγαλόπολης για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας και για τη σημερινή συμπαράσταση τους! Πλέον προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τετάρτης που θα μας δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού».