Παρέμβαση έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου. 

Η παρέμβαση του αφορά τη σύμβαση διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Ψαθόπυργος - Ρίο, την περιοχή του Καστελόκαμπου και τις υποδομές στην Δυτική Ελλάδα.

Στην παρέμβαση του ο Ανδρέας Ριζούλης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου σχετικά με τη σύμβαση διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Ψαθόπυργος - Ρίο, την περιοχή του Καστελόκαμπου και τις υποδομές στην Δυτική Ελλάδα αναφέρθηκε στις αιτίες για τις ποιες είναι αποκλεισμένη η Αχαΐα από τα δίκτυα υποδομών για δεκαετίες με αρνητικές συνέπειες στην ανάπτυξη της περιοχής και τις ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων για τον αποκλεισμό.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου ζήτησε από τον Υπουργό να εξηγήσει τι σημαίνει για το έργο της σιδηροδρομικής γραμμής ότι εντάσσεται στα σιδηροδρομικά δίκτυα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φτάσει στο λιμάνι. Επίσης μετέφερε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Βούρδα Αθανάσιο ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής του Καστελοκάμπου σε σχέση με τις διαβάσεις πεζών και οχημάτων.