Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 1 έως 12 βαθμούς), 8 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και αυξημένη υγρασία, με περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.