H ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της και την επιτυχημένη & συνεπή πορεία της στον χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού διοργανώνει το 1o Underground PMS!

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στο 2ο υπόγειο parking της VESO MARE, το 1ο UNDERGROUND PMS θα δώσει μια άλλη πνοή στον χώρο της βελτίωσης, με την στατική παρουσίαση ιδιαίτερων οχημάτων που το κοινό θα μπορεί να απολαύσει εντελώς δωρεάν.

Το 1ο UNDERGROUND PMS, σε γενικές γραμμές είναι η χειμωνιάτικη συνέχεια του θεσμού, (Patras Motor Show (P.M.S)), το οποίο θα διεξαχθεί στον συγκεκριμένο στεγασμένο χώρο. Στόχος και σκοπός της Εκδήλωσης είναι η αναβάθμιση της οδηγικής παιδείας του συνόλου, η διάδοση του Ήθους και του Πολιτισμού σε σχέση με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αλλά και η ανάπτυξη της Τουριστικής κίνησης της περιοχή μας.

Από το 1ο UNDERGROUND PMS δεν θα λείψουν τα πρωτότυπα events, οι διαγωνισμοί & τα πολλά δώρα. Η γνωστή χορεύτρια από την Αθήνα Αναστασία Γκιουζέφ θα δώσει έναν ιδιαίτερο παλμό, με το ταπεραμέντο της, αφού θα φωτογραφηθεί με όλο τα συμμετέχοντα αυτοκίνητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο και μπείτε στον ρυθμό του 1oυ Underground PMS: