Τί δουλειά έχει ο Pablo Escobar στην Πάτρα; Ήρθε για το καρναβάλι ντε... Ήρθε να ''σκοτώσει'' την ώρα του και να παρελάσει με το πιο μαφιόζικο group του φετινού καρναβαλιού!

Μην ανησυχείτε, δεν κινδυνεύετε, αν μπείτε στο Group 9: Colombiano, για τα υπόλοιπα δεν παίρνουμε και όρκο...

Δολάρια, σαμπάνια, σαγηνευτικές παρουσίες και φυσικά καταδίωξη... Αυτή η κατάσταση επικρατεί στο Colombiano και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε! Η αδρεναλίνη θα χτυπήσει ''κόκκινο'' και δε θα βλέπετε την ώρα να βγείτε στην παρέλαση, εκεί είναι που θα ξεκινήσει και το πραγματικό κυνηγητό!


Με στολή που τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα και με βαριά ιστορία από πίσω, το Colombiano αναμένεται να κάνει ''μπαμ'' στο φετινό καρναβάλι. Με χρώματα ξεσηκωτικά και υφάσματα που ξεχωρίζουν για τη ραφή τους, θα κάνουν τις κυρίες να μοιάζουν με τις καλύτερες και τις πιο εξωτικές Κολομβιανές, που σαγηνεύουν σε κάθε πέρασμά τους, ενώ οι κύριοι σίγουρα θα μπορούσαν να το έχουν σκάσει από κάποια γιάφκα, ψάχνοντας για καταφύγιο... Τί λέτε θα τα καταφέρουν να ξεφύγουν από την αστυνομία;

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, αλλά και για καρναβαλικά parties που θα αφήσουν εποχή, μπορείτε να κάνατε μία επίσκεψη στο στέκι τους, στο Character, στη Ρήγα Φεραίου 108 ή στη σελίδα τους στο Facebook Colombiano Carnival Group 9!

Τηλ. επικ.: 6947133049, 6970334505.

Μείνετε συντονισμένοι και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, οι Colombianoi είναι παντού και είναι επικίνδυνοι!