Το ευχαριστήριο μήνυμα του Υποστράτηγου, Ιωάννη Σεϊντή, έχει ως εξής: "Με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης και πάνω απ’όλα με ήρεμη την συνείδησή μου, απέρχομαι του Σώματος Ελληνικής Αστυνομίας, ύστερα από απόφαση υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Αποχωρώντας από το Σώμα, μετά από 35 χρόνια αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να επικοινωνήσω με τους Αστυνομικούς, τους Ειδικούς Φρουρούς και το Πολιτικό Προσωπικό, ώστε να τους εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την καλή συνεργασία και επικοινωνία που είχαμε τα τρία χρόνια παραμονής μου στην θέση του Δ/ντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Την προσωπική μου Υπηρεσιακή διαδρομή, επέλεξα να την διανύσω εβρισκόμενος πάντοτε στην πρώτη γραμμή σαν απλός στρατιώτης, εκτελώντας το καθήκον μου στο ακέραιο, δίπλα στον πολίτη, αποσκοπώντας πάντοτε στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και στην διασφάλιση της έννομης τάξης επ’ ωφελεία της κοινωνίας, μέχρι και την  τελευταία ημέρα της Υπηρεσιακής μου ζωής.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, της Αρχές, τους Φορείς, τους συλλόγους και τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες του Νομού Αχαΐας και εύχομαι ο προστάτης μας Άγιος Ανδρέας, να χαρίσει υγεία ατομική και οικογενειακή, δύναμη και προκοπή.

Με εκτίμηση".