Πολλοί είναι οι Πατρινοί που έχουν ήδη δοκιμάσει τα δωμάτια του Adventure Rooms αλλά υπάρχουν και κάποιοι που ακόμα δεν το έχουν τολμήσει και πραγματικά χάνουν!

Όσοι το επισκέφθηκαν έχουν να που μόνο τα καλύτερα! Η δράση, η αγωνία και η γρήγορη σκέψη είναι κύρια χαρακτηριστικά των δωματίων του. Όσοι όμως ακόμα το σκέφτονται, θα βρουν σίγουρα έναν λόγο για να το δοκιμάσουν.

Το παιχνίδι έχει ως εξής. Η ομάδα σας έχει 60 λεπτά να βρει την έξοδο από ένα μυστηριώδες δωμάτιο και για να το πετύχετε πρέπει να χρησιμοποιήσετε την λογική, να ερευνήσετε στοιχεία, να πραγματοποιήσετε πειράματα και να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα με σκοπό να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και τελικά να δραπετεύσετε!

Μόλις καταφέρετε να λύσετε όλους τους γρίφους θα βρείτε το μαγικό κλειδί που θα σας οδηγήσει στην ελευθερία! Να σημειωθεί ότι μόνο το 30% των ομάδων καταφέρνει να δραπετεύσει.

Η περιπέτεια που θα βιώσετε είναι ενθουσιώδης αλλά καθόλου επικίνδυνη και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών ή ακόμα και για μικρότερες υπό την συνοδεία ενός κηδεμόνα. Το παιχνίδι είναι ανατρεπτικό και απροσδόκητο. Πρόκειται για μία εξαιρετική, εναλλακτική δραστηριότητα που απευθύνεται σε φίλους, οικογένειες, μαθητές, ζευγάρια και τουρίστες.


Το Adventure Rooms διαθέτει τρία διαφορετικά και μυστηριώδη δωμάτια: το Original Game, την Black Queen και την Εκδρομή!

The Original Game: 
O Τρελός Επιστήμονας ανακάλυψε την φόρμουλα που διαχωρίζει το καλό από το κακό. Έκανε όμως το λάθος να την δοκιμάσει. Η καλή του πλευρά, θα σας αφήσει στοιχεία στον χώρο για να σας βoηθήσει να αποδράσετε. Έχετε μία ώρα πριν τον κυριεύσει εξ’ολοκλήρου η σκοτεινή του πλευρά και καταλήξετε ζωντανά πειραματόζωα.
 
The Black Queen: 

Οι δολοφόνοι της Μαύρης βασίλισσας θα σας συλλάβουν. Το φάντασμα της, θα προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει. Θα πρέπει να χ

ρησιμοποιήσετε τις αισθήσεις σας για να δραπετεύσετε ή αλλιώς θα ακολουθήσετε την μοίρα της!
 
Η Εκδρομή: 

Μία μυστηριώδης πρόσκληση θα σας οδηγεί σε μία ορεινή καλύβα και θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για αναβίωση ενός ξεχασμένου εγκλήματος. 

Θα προλάβετε να αποδράσετε πριν ο δολοφόνος επαναλάβει το έργο του?

 

Οι λόγοι για να το επισκεφτείς είναι πολλοί! Εσύ ακόμα να το πάρεις απόφαση?

3 δωμάτια, 3 διαφορετικές ιστορίες σε προσκαλούν... Μπορείς να αποδράσεις;


Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 47

Τηλ. Επικοινωνίας: 261 112 3546

Site. www.adventurerooms.gr

Facebook.  Adventure Rooms Patras