Καλεσμένη βρέθηκε η Σίσσυ Φειδά στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της παρασκευής. Η όμορφη αρχιτέκτων μίλησε στην παρουσιάστρια του Alpha για την ιδιαίτερη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο, την εξέλιξη του φλερτ που άσκησε εκείνος για να την πείσει για τις προθέσεις του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη μέχρι τη μέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

«Είχα και προβλήματα με την εγκυμοσύνη. Ήμουν πολύ στο κρεβάτι, είχα το στομάχι μου. Εγώ είχα τους πρώτους τρεις μήνες εμετούς και γενικότερα πολύ κακή κατάσταση. Μετά είχα άλλους τρεις – τέσσερις το στομάχι με 6 χάπια την ημέρα. Έχω πρόβλημα με το στομάχι μου. Και στο τέλος βέβαια ήμουν μόνο στο πλάι στο κρεβάτι. Είχα ένα διάλειμμα που πήγα δούλεψα, ταξίδεψα για τη δουλειά και μετά ξανά κλινήρης», τόνισε η γνωστή interior designer.

«Έβλεπα Alpha, έβλεπα ταινίες, δεν ένιωθα και καλά, οπότε θέλεις ησυχία. Εγώ δεν μπορούσα ούτε καθιστή, ούτε όρθια, ούτε στο κρεβάτι ανάσκελα, μόνο στο κρεβάτι στο πλάι», συμπλήρωσε.


Σίσσυ Φειδά: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της