Ένας Πατρινός bartender αναδείχθηκε ο τρίτος νικητής στον μεγάλο πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε για ακόμα μία χρονιά η εταιρία Boundi.  

Ο λόγος για τον Βασίλη Διονυσόπουλο που εργάζεται στο Dose Café Bar της Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Πάτρα, ο οποίος κατάφερε να πετύχει μία σημαντική διάκριση, στον διαγωνισμό που είχε λάβει χώρα πριν από λίγο καιρό.

Στον διαγωνισμό πήραν μέρος 110 άτομα από όλη την Ελλάδα, τα οποία χωρίστηκαν σε πέντε ζώνες, ανάλογα με την περιοχή από την οποία προέρχονταν. Ο νικητής της κάθε ζώνης περνούσε στην τελική φάση, ανάλογα πάντα με την βαθμολογία που συγκέντρωνε από τους κριτές.

Ο Βασίλης Διονυσόπουλος κατάφερε να βγει πρώτος από την ζώνη της Δυτικής Ελλάδος και να μπει στον τελικό με την καλύτερη βαθμολογία από όλη την Ελλάδα. Ο τελικός έγινε στην Αθήνα και σε αυτόν συμμετείχαν οι 10 πρώτοι που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες από την προηγούμενη φάση.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα έπρεπε να φτιάξει δύο εσπρέσο, δύο καπουτσίνο, και signature ροφήματα δικής τους έμπνευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κριτές στην τελική φάση του διαγωνισμού που διοργάνωσε με άρτιο τρόπο η Boundi, ήταν παγκόσμιου επιπέδου.

Ο Πατρινός, Βασίλης Διονυσόπουλος, στον τελικό κατέκτησε την τρίτη θέση και έβγαλε έτσι την Πάτρα ασπροπρόσωπη, δείχνοντας ότι η αχαϊκή πρωτεύουσα όχι μόνο πίνει αρκετό καφέ, αλλά ξέρει να φτιάχνει κιόλας, παίρνοντας εμπνεύσεις μέσα από την ποιότητα του κάθε είδους.

Ο ίδιος ο Βασίλης Διονυσόπουλος μιλώντας στο patrasevents.gr τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα που παρουσίασα στον διαγωνισμό, με βάση τον λίγο χρόνο που είχα προετοιμασίας. Πιστεύω ότι ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια της εταιρείας, αφού έχω πάρει μέρος σε πολλούς παρόμοιους διαγωνισμούς όλα αυτά τα χρόνια και θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω μια διοργάνωση πλέον! Θέλω από εδώ να ευχαριστήσω τα παιδιά της εταιρείας, τον Area Sales Manager, Αντώνη Κολλιόπουλο και τον Coffee Expert, Σπύρο Αλεξόπουλο, οι οποίοι σε ότι χρειάστηκα ήταν εκεί και με βοήθησαν».