Το έργο το έχουμε ξαναδεί τόσες φορές, που το έχουμε μάθει πλέον απέξω. Οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε ποτέ η χώρα στη διακυβέρνηση της, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΛ που θα έσκιζαν τα μνημόνια κι έχουν γίνει πλέον μνημονιακότεροι των μνημονιακών, ετοιμάζονται να δώσουν γην και ύδωρ στους δανειστές, προκειμένου να μείνουν πάση θυσία γαντζωμένοι στην εξουσία.

Δήθεν και καλά διαπραγματεύονται «σκληρά», δεν κλείνουν την περιβόητη αξιολόγηση, αλλά στο τέλος θα τα δώσουν όλα. Και στη μείωση του αφορολόγητου  θα συναινέσουν, και τον περιβόητο «κόφτη» μισθών και συντάξεων θα αποδεχθούν ασμένως, και «ναι» σε ό, τι τους ζητηθεί θα πουν για να μην χάσουν την καρέκλα!

Το τίμημα της παραμονής τους σ’ αυτήν είναι διαρκώς αυξανόμενο για τον ελληνικό λαό, ο οποίος συνεχίζει να πληρώνει την ανικανότητα τους. Μόνη λύση στο αδιέξοδο που οι ίδιοι έχουν φέρει τον τόπο είναι η διεξαγωγή εκλογών το συντομότερο δυνατό, πριν είναι αργά όχι για τους ίδιους, αλλά για τη χώρα.

Η Νέα Δημοκρατία, ως παράταξη εθνικής ευθύνης είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το σημερινό τέλμα και να την οδηγήσει στη θέση που της αξίζει.

Γι’ αυτό και οι πολίτες θα της εμπιστευτούν τα ηνία της διακυβέρνησης, δίνοντας ταυτόχρονα στον Κυριάκο Μητσοτάκη την εντολή να επαναφέρει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης. Όλες και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, και θα τα καταφέρουμε!