Με την προβολή μιας ακόμα εκλεκτής ταινίας, συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλωνα» στο Αίγιο. Από την Πέμπτη 19 έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, θα προβάλλεται η ταινία «Ο νόμος της νύχτας» σε σκηνοθεσία του Μπεν Άφλεκ, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί. Ώρες προβολών 7.30-9.45 και 9.45-12.00. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ  - (LIVE BY NIGHT)

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 7.30 – 9.45, 9.45 – 12.00

Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθηση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπογείων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του, έχοντας στο ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών και πλέον εργάζεται για έναν από τους διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημα της.

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Μπεν Άφλεκ

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Σκοτ Ίνστγουντ, Ζόε Σαλντάνα, Ελ Φάνινγκ, Κρις Σάλιβαν,  Σιένα Μίλερ. 

*Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου δεν θα προβληθεί η ταινία, λόγω της επιθεώρησης «Όλοι μαζί τη φάγαμε» που θα παιχτεί την αίθουσα.

** Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, η ταινία θα προβληθεί μόνο στις 7.30 γιατί στις 9.45 θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου η ταινία «Με σειρά εμφάνισης».