Πλησιάζει... Ήδη μετράμε αντίστροφα... Σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά και σκεφτόμαστε που θα βγούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά... οι άλλοι, όχι εμείς! Εμείς ξέρουμε που θα πάμε το Σάββατο το βράδυ.

Είναι παράδοση και δεν την αλλάζουμε για κανένα λόγο, όχι μόνο στην έναρξη, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του καρναβαλιού. 

Το Teatro έχει παράδοση στα καρναβαλικά parties και δεν είναι τυχαίο που, ειδικά αυτές τις μέρες, δε βρίσκεις πουθενά να κάτσεις. Στην έναρξη λοιπόν, αυτής της ξέφρενης γιορτής, αναλαμβάνει να μας ξεσηκώσει και να μας δείξει τι πάει να πει ''Παρινό Καρναβάλι για πάντα''

Οι πόρτες ανοίγουν λίγο μετά τις 10 το βράδυ και το Teatro υπόσχεται να μας χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ που σίγουρα θα το θυμόμαστε μέχρι... τη λήξη του καρναβαλιού (εξάλλου, εκεί θα είμαστε και πάλι). Τη διασκέδασή μας αναλαμβάνει ο Dj Labros, ο οποίος θα μας παρασύρει σε ξεσηκωτικούς ρυθμούς με τις πιο καρναβαλικές μουσικές επιλογές, ενώ το προσωπικό του Teatro υπόσχεται να μη μας λείψει τίποτα!

Ντυθείτε λοιπόν, με τα καρναβαλικά σας, φορέστε το χαμόγελο, το κέφι και τη διάθεσή σας και ελάτε να ξεκινήσουμε τη γιορτή της χαράς στο Teatro!