Το Arena, μπορεί να είχε την τιμητική του και να ήταν η πρώτη μας επιλογή στα ρεβεγιόν, δεν έχασε όμως καθόλου από αυτή του την... ''αίγλη'', ακόμη και μετά το πέρας των γιορτών.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο το βράδυ, το γνωστό και αγαπημένο μαγαζί της πόλης, γέμισε με κόσμο που είχε ανάγκη να διασκεδάσει και να ξεχάσει ό,τι τον απασχολεί! Γέμισε με κόσμο που ξέρει από αυθεντική διασκέδαση, με κόσμο που αγαπά το ελληνικό τραγούδι και δε χάνει ευκαιρία να σηκωθεί και να χορέψει, από το πιο ανεβαστικό τσιφτετέλι μέχρι το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο.

Τα φώτα έσβησαν και οι υπέροχες φωνές από το νεανικό σχήμα του Arena άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους πάνω στην πίστα. Τότε ήταν που ξεκίνησε η... ''μάχη''.


Με νταούλια, τουμπερλέκι και μπουζούκι, το Arena μας ξεσήκωσε, μας σήκωσε από το τραπέζι μας και μας ανέβασε στην πίστα!

Εξάλλου, αυτό είναι που κάνει το Arena να βρίσκεται στην κορυφή της νυχτερινής διασκέδασης και να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μαγαζιά της σειράς, το ότι θυμίζει παλιά, καλά, αυθεντικά μπουζούκια. Τότε που ο κόσμος έβγαινε για να διασκεδάσει και όχι απλώς για να βγει και να βγάλει 3 φωτογραφίες, δείχνοντας σε όλους ότι περνάει καλά και μετά να γυρίσει σπίτι λέγοντας ''καλύτερα να έμενα μέσα τελικά''.

Αυτά το προβλήματα τα έχει ξεπεράσει το Arena και μας προσφέρει αυτό που έχουμε ανάγκη... Ένα μέρος για να βγούμε, να τα ''σπάσουμε'', να πετάξουμε και το γαρύφαλλο και να γυρίσουμε σπίτι γεμάτοι από θετική ενέργεια!

Όσον αφορά το νικητή της βραδιάς; Arena - Διασκέδαση, σημειώσατε Χ!

Μαζί σας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Τηλ. κρατήσεων: 2610-450095