Οι καιροί που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολοι γεμάτοι άγχος, στρες, τρέξιμο και λιγοστή ξεκούραση. Χρειαζόμαστε ένα μέρος χαλάρωσης, ευεξίας και ενέργειας. Έναν ιδανικό προορισμό με στόχο την εκγύμναση του σώματος και την απελευθέρωσή του.

Μην ψάχνετε άλλο, ο καλύτερος χώρος για όλα τα παραπάνω είναι το γυμναστήριο Fitness Mall, το μεγαλύτερο γυμναστήριο της πόλης με 1500 τ.μ. - ναι καλά ακούσατε!

Ένα γυμναστήριο με μοναδικό στόχο την σωματική ευεξία, την εκτόνωσή του και φυσικά την εκγύμνασή του!

Το Fitness Mall είναι ένα γυμναστήριο υψηλών αποδόσεων, με ένα ευχάριστο, αλλά και καταρτισμένο προσωπικό! Είναι ένα κτίριο 6 ορόφων με άψογες εγκαταστάσεις, αίθουσες για αερόβια άσκηση, αίθουσες με μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, αίθουσες ομαδικών μαθημάτων και personal training... εσύ αποφασίζεις αυτό που σου αρέσει και σου ταιριάζει καλύτερα!

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε την μοναδική προσφορά του: 3 μήνες με 89 ευρώ6 μήνες με 149 ευρώ9 μήνες με 199 ευρώ12 μήνες με 244 ευρώ!

Το γυμναστήριο λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ - με 40 ώρες ομαδικών προγραμμάτων κάθε εβδομάδα και θα το βρείτε στην Κανακάρη 104 & Αγίου Νικολάου

Τηλ. επικοινωνίας: 2610 221218.

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες! Κάνε τώρα την εγγραφή σου και απόλαυσε τις καλύτερες fitness στιγμές σου!