Γιορτές τέλος, ξενοιασιά τέλος, χαρές τέλος, χαμόγελα κομμένα... Η νέα χρονιά μπήκε, την καλωσορίσαμε, αλλά φτάνει τώρα, τα κεφάλια μέσα και ο καθένας στη βάση του. Λίγο πριν την έναρξη της εξεταστικής, έχεις ακόμη χρόνο να ''διασκεδάσεις'' με την παρέα σου και να βγείτε κάπου πιο... σκοτεινά!

Ξέρεις τι εννοούμε... μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, είχατε πάει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά δεν είχατε καταφέρει να βγείτε, κάπου στο δρόμο βρίσκατε εμπόδια, κάποιος σας μπέρδευε με σκοπό να σας παγιδεύσει και να σας κρατήσει μαζί του για πάντα ή μέχρι να σας σκοτώσει. Για να μη λέτε, λοιπόν, πως μιλάμε με γρίφους... αναφερόμαστε στα Adventure Rooms, στο Νο1 προορισμό για εναλλακτική και... τρομακτική διασκέδαση, εκεί που μπαίνατε με αυτοπεποίθηση και βγαίνατε -ορισμένοι- σα βρεγμένες γάτες; Εκεί!


Πέρυσι δεν τα καταφέρατε, φέτος μήπως είναι η ευκαιρία σας να πάρετε την εκδίκησή σας και να βγείτε επιτέλους νικητές; Μη χάνετε χρόνο, το Hall of Fame των Adventure Rooms σας περιμένει!

Κλείστε... χθες τη θέση σας και αποφασίστε ποιον θα εξουδετερώσετε πρώτο!

Ο ''Τρελός Επιστήμονας'' έχει πάρει πολύ αέρα τελευταία, γιατί έχει γεμίσει με πειραματόζωα και έχει φτιάξει κάτι καινούριες φόρμουλες που αν πέσουν σε λάθος χέρια μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη πόλη. Θα τον αφήσετε να γελάσει ακόμη μία εις βάρος σας;

Η ''Μαύρη Βασίλισσα'' ακόμη δε μπορεί να βρει ησυχία, γιατί ο δολοφόνος της τριγυρνά ανενόχλητος στα παλάτι. Δεν είναι λίγες φορές που έχει στοιχειώσει τον ύπνο σου, ζητώντας σου να τη βοηθήσεις να βρει τη λύτρωση και να στείλεις το δολοφόνο της στο μπουντρούμι του παλατιού και μετά στη λαιμητόμο.

Ο serial killer της ''Εκδρομής'' καραδοκεί στα βουνά και μετατρέπει τα χαρούμενα Σαββατοκύριακα σε εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες, το ίδιον έκανε και με εσάς, μήπως ήρθε η ώρα να το στείλετε να κάνει παρέα με τον Freddy Krueger; Όχι τίποτα άλλο, αλλά τώρα με τα χιόνια έχει πολλά υποψήφια και ανυποψίαστα θύματα. Αν δεν το κάνετε για εσάς, κάντε το για όλους αυτούς.


Βλέπεις; Έχετε πολλούς λόγους να επισκεφθείτε τα Adventure Rooms!

Αυτή τη φορά θα τα καταφέρετε, πρέπει να τα καταφέρετε, αλλιώς τίποτα δε θα είναι ίδιο. Αερικά και πνεύματα, δολοφόνοι και τρελοί επιστήμονες θα κατακλύσουν την πόλη και τότε δε μας σώζει τίποτα!

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 47
Τηλ. Επικ. 261 112 3546
Site: www.adventurerooms.gr