Οι φήμες την ήθελαν να επιστρέφει στον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Marc Anthony, αλλά η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία φορά μαύρα ρούχα είναι ντυμένη casual και βρίσκεται στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου, επιβεβαιώνοντας έτσι τα σενάρια που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον διάσημο τραγουδιστή.


Πριν μερικές μέρες η «The Sun», αποκάλυψε ότι η JLo και ο ράπερ Drake, είναι ζευγάρι, κανείς όμως από τους δύο δεν επιβεβαίωσε τις φήμες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 30χρονος και η 47χρονη σταρ, είναι μαζί αλλά προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους.


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony είναι ξανά ζευγάρι κάτι που όπως φαίνεται ενόχλησε την τραγουδίστρια. Αυτός είναι και ο λόγος που δημοσίευσε φωτογραφία την αγκαλιά του νέου της αγαπημένου, δίνοντας τέλος στα σενάρια επανασύνδεσής της με τον πρώην σύζυγό της και επιβεβαιώνοντας τη σχέση της με τον Drake, τον πρώην σύντροφο της Rihanna!