Δύο Έλληνες επιστήμονες, ο Ραφήλ-Νικόλαος Τασάκης και η Κωνσταντίνα Φαλίδα, επιλέχτηκαν, ύστερα από μία αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης περίπου 500 αιτήσεων, να συμμετάσχουν στα Διεθνή Προγράμματα Επιχορήγησης Έρευνας του Bayer Science and Education Foundation.

Λαμβάνοντας την απαραίτητη χρηματοδότηση, αλλά και υποστήριξη από ειδικούς ανθρώπους της Bayer, οι δύο Έλληνες ερευνητές έχουν τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος να αναπτύξουν τις δικές τους καινοτόμες ιδέες για τη βελτίωση της υγείας και των συνθηκών ζωής του ανθρώπου.

Η Κωνσταντίνα Φαλίδα, άριστη και πολυτάλαντη φοιτήτρια, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Ιατρική Χημεία" με επιβλέποντα στη διατριβή της τον Καθηγητή κ. Γ. Τσιβγούλη.

Η Κωνσταντίνα πραγματοποιεί τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στην Γερμανία υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Harald zur Hausen, Nobel Ιατρικής και Φυσιολογίας. Συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα Φαλίδα, η οποία προβάλλει το Πανεπιστήμιο Πατρών και τη χώρα μας!