Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου και της μάχης που δίνει ο Λεωνίδας Κουτσούκης για να κρατηθεί στην ζωή, βρίσκεται ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, ο ΠΣΑΤ δημιούργησε ένα ξεχωριστό βίντεο στο οποίο συμμετέχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές, όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βασίλης Τοροσόδης, σε μία πρωτοβουλία που λέγεται "Goal4Leo" και έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον νεαρό παίκτη.

Να σημειωθεί ότι ο Λεωνίδας, όπως έχει γράψει και στο παρελθόν το patrasevents.gr, έχει διαγνωστεί εδώ και κάποιους μήνες με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και πρέπει να μεταφερθεί εκ νέου σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Το ταξίδι αυτό θα του δώσει την δυνατότητα να κάνει την θεραπεία που χρειάζεται για να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα, όμως η οικονομική δύναμη της οικογένειας, δεν επαρκεί για τη νοσηλεία του και για αυτό χρειάζεται να συγκεντρωθούν χρήματα.

Δείτε το βίντεο:

Βοήθησε και πάρε δώρο από τον Π.Σ.Α.Π. ένα αναμνηστικό βραχιολάκι «Γίνε δότης Μυελού των Οστών» κι ένα «T-Shirt for the Cause» για να παρακινήσεις κι άλλους να προσφέρουν.

Κάθε Φίλη ή Φίλος που συνεισφέρει στον αγώνα ζωής του Λεωνίδα με προσφορά άνω των 20€ παραλαμβάνει εντελώς δωρεάν ένα T-Shirt με το hashtag του Λεωνίδα κι ένα αναμνηστικό βραχιολάκι «Γίνε δότης Μυελού των Οστών», δωρεά του Π.Σ.Α.Π..

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
345/557171-55
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
GR9101103450000034555717155
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA.