Μα κάθε Σάββατο, εντάξει και Παρασκευή, αλλά τα Σάββατα, πως μπορείς να μην το αγαπάς τα Σάββατα!

Και να θέλεις δε μπορείς, έχεις άλλη διάθεση, πιο χορευτική, πιο ξέγνοιαστη, πιο ''αγαπάω όλον τον κόσμο'' και το δείχνεις! Γι' αυτούς λοιπόν τους λόγους, είσαι στο σωστό party, εκεί που όλοι γίνονται ένα με τη μουσική και δε σταματούν το χορό, χάρη στις πιο dance μουσικές επιλογές, δια... κονσόλας Microchip The Dj & Nicolas Sthamar.


Το Mad Every Weeknd, είναι το party θεσμός, το party που καθιερώθηκε και έφερε τα πάνω-κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση!

Εδώ και 6 χρόνια συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχία και απ'ότι καταλαβαίνουμε, θα τη συνεχίζει για πολύ ακόμη. Πρόκειται για μία special πρόταση στον πιο alternate δρόμο, στο δρόμο που από Ηφαίστου, θα μπορούσε να μετονομαστεί και σε Mods. Αφού εκεί γίνονται όλα τα καλά και τα πιο τρελά! Εξάλλου, αν ρωτήσεις για κάποια πληροφορία εκεί κοντά, θα σου πουν ''που είναι το Mods; δίπλα''.

Τυχαίο; Για κανένα λόγο!

Το νεανικό κοινό της Πάτρας έκανε την επιλογή του, βρήκε το στέκι του, βρήκε και το party του, το μόνο που λείπει είναι να ακολουθήσεις και εσύ για να δεις ότι σου λέμε αλήθεια.

Mad Every Weeknd λοιπόν, στον πιο τρελό χώρο, που από τη διακόσμηση και μόνο καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι εκεί έχουν ξεφύγει και είναι μίλια μακριά από τα καθιερωμένα, σκέψου να καθίσεις μέχρι τα ξημερώματα, όπως άλλωστε είθισται!