Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 37ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο, στις 10 το βράδυ.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Εύη Αδάμ και ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ για πρώτη φορά ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί απευθείας από την ΚΡΗΤΗ TVΤην εκδήλωση θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και τηλεθεατές απ’όλη την Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV

Τα Παγκρήτια Καλλιστεία αναβαθμίζονται συνεχώς και χαρακτηρίζονται ως ο πλέον κορυφαίος διαγωνισμός ομορφιάς στη χώρα μας, αποτελώντας σίγουρα το πιο κοσμικό γεγονός της Κρήτης.

Η εταιρεία παραγωγής CretanartProductions, σεβόμενη πάντα την ιστορία του θεσμού, θα παρουσιάσει για άλλη μια χρονιά, μια παραγωγή υψηλού επιπέδου η  οποία θα αποτελείται με πάνω από 170 συντελεστές, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στο κοινό το οποίο θα παραβρεθεί στην εκδήλωση να απολαύσει από κοντά μια ζωντανή τηλεοπτική παραγωγή, ένα υπερθέαμα λάμψης και ομορφιάς.  

Η διαδικασία της πολύμηνης προετοιμασίας των φιναλίστ έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και οι 15 πανέμορφες κοπέλες είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους της Miss Κρήτη, των δυο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιανγκ 2016.


Μάλιστα, για πρώτη φορά μπορεί το κοινό και οι τηλεθεατές να συμμετέχουν ενεργά στον διαγωνισμό ψηφίζοντας με την αποστολή ειδικού smsτην αγαπημένη τους φιναλίστ, με το σύνολο των ψήφων να προσμετράται ποσοστιαία στη γενική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Τα κορίτσια θα εμφανιστούν με νυφικά από τον Οίκο Νυφικών Ζωρζέτ, με βραδινά φορέματα CinemabyPanosZinasαπό το κατάστημαCharacter, με μαγιό από τα FMSStores, με υποδήματα από τα καταστήματα Avenue, με κοσμήματα από τα καταστήματα Κόσμημα Παπαδάκης, ενώ τις εμφανίσεις των αγοριών που θα συνοδεύουν τις φιναλίστ θα φροντίσει το Κοντογιάννης FashionStore.

Τα χτενίσματα θα επιμεληθούν τα κομμωτήρια Ειρήνη Τρυφίδη με επαγγελματικά προϊόντα της εταιρείας Kyana, το μακιγιάζ θα πραγματοποιηθεί με προϊόντα της εταιρείας Inglot, την περιποίηση των άκρων θα αναλάβει το Allurenail & beautylounge, ενώ την αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος φροντίζει το κέντρο αισθητικής  Lumina.

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιολογία των φιναλίστ επιμελείται για ακόμη μια χρονιά η CristiAcademyόπου είναι και ο ασημένιος χορηγός του διαγωνισμού,τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης, ενώ τη φυσική εκγύμναση των φιναλίστ έχει αναλάβει το PilatesStudioAskisi της Τόνιας Μανωλακάκη.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι τοStudioDesignCenter, το κατάστημα περί σκίασης και διακόσμησης Σκυβαλάκης,τα ο κατάστημα οπτικών Όραση, η εταιρεία FreshSnack, το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαρός, τα S/M Χαλκιαδάκης, το Veranda All Day Café & Restaurant και το Olive Green Hotel το οποίο έχει αναλάβει τη φιλοξενία των καλεσμένων της παραγωγής. Υποστηρικτές:Kristalwave, ArtFireworks, ArenariaWedding, Πυρεξέλιξη.

Στο τομέα της επικοινωνίας το διαγωνισμό υποστηρίζουν: Musicclub 105.8, Kiss 9.61, AlphaNews 106.2, Ράδιο 9.84, MaxFm 100.2, Sfera 98,7, Melody 88, Style 100, Neakriti.gr, Flashnews.gr, Cretapost.gr, Entercity.gr, Aera.gr, Topmodels.gr, Olagiatogamo.gr, Fagi.gr, Νέα Κρήτη, Άποψη του Νότου, Αντίλαλος και BestMagazine. 

Φέτος, ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς στηρίζει και προβάλει το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία “Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους”. Πρόκειται για μια παγκόσμια εκστρατεία η οποία ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια και ο επιδιωκόμενος σκοπός του παραρτήματος που βρίσκετε στην πόλη του Ηρακλείου, είναι η ανάπτυξη οποιασδήποτε μορφής δράσης προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη της ασθένειας του καρκίνου του μαστού. 

O Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς είναι εδώ λοιπόν και μάλιστα πιο λαμπερός από ποτέ. Είναι εδώ για να προσφέρει ξανά έντονες στιγμές ενθουσιασμού, χαράς, δόξας και συγκίνησης.  Για να αναδείξει άλλη μια χρονιά, την κρητική γυναικεία ομορφιά σε όλο τον κόσμο και να προσφέρει την ευκαιρία σε νέες κοπέλες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του θεάματος. 

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Ώρα προσέλευσης κοινού 20:30 έως 21:30

Στο κοινό θα διατεθούν αυστηρά 500 εισιτήρια με σειρά προτεραιότητας. Γενική είσοδος 15 ευρώ & 12 ευρώ (κάτω των 15 ετών).

Προπώληση: CristiAcademy (Επιμενίδου 22) & Κινηματοθέατρο Αστόρια