Με στόχο να ανέβουν στην κορυφή και να συνεχίσουν την παράδοση που έχουν αφήσει πίσω τους τα τελευταία χρόνια, οι Boxerinos της Παναχαϊκής ετοιμάζονται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας που ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη, στις 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Η παράδοση θέλει την Παναχαϊκή να σαρώνει κάθε χρονιά τα μετάλλια και να παίρνει τον τίτλο του πολυνίκη πρωταθλητή και ο Νίκος Πλέας τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr. «Στόχος των παιδιών είναι να διεκδικήσουν μετάλλια και να ανέβουν στο βάθρο στις κατηγορίες που αγωνίζεται ο καθένας.

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε δουλέψει για να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα». Η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί με τέσσερις αθλητές την φετινή χρονιά στα ρινγκ της Α’ κατηγορίας.

Στους άνδρες ο Πάρης Σταυρόπουλος θα διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία των 56 κιλών. Ο Νίκος Κάδης στην κατηγορία των 91 κιλών έχει βάλει και αυτός από την πλευρά του πλώρη για ψηλά.

Όσο για τον έμπειρο Γιώργο Γεωργόπουλο θα αγωνιστεί στην κατηγορία των +91 κιλών, έχοντας κατακτήσει ήδη χρυσά μετάλλια και πρωταθλήματα, θέλοντας να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Στις γυναίκες, η Φωτεινή Πλέα, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στις μικρότερες ηλικίες, αγωνίζεται για πρώτη φορά σε αυτή την διοργάνωση, παίζοντας στην κατηγορία των 54 κιλών, ενώ παρουσιάζεται ως ένα από τα φαβορί για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.