Ας είμαστε ειλικρινείς: Το στοματικό σεξ για τον άντρα είναι κάτι σαν ιεροτελεστία η οποία πολλές φορές τοποθετείται υψηλότερα ακόμα και από την πράξη αυτή καθ' εαυτή. Και εντάξει, έχουμε αναλύσει πολλές φορές το αντρικό και το γυναικείο, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνεις εσύ στον παρτενέρ σου είναι σαφώς πιο διαδεδομένο και συχνό. Δίκαιο ή όχι, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Παρόλα αυτά, εσύ μπορεί να έχεις όλη την καλή θέληση να τον περιποιηθείς και να τον κάνεις να αισθανθεί το λιγότερο άρχοντας, υπάρχουν ωστόσο μερικά προβληματάκια που πιθανόν να αντιμετωπίσεις, και τα οποία να επηρεάσουν το performance σου. Nαι, δεν είσαι η μόνη διότι πολύ απλά δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει έρθει αντιμέτωπη με τα θέματα αυτά. Εμείς λοιπόν τα εντοπίσαμε, και... σου έχουμε τις λύσεις γιατί πολύ απλά, είμαστε τουλάχιστον 10 χρόνια μπροστά!

Δείτε τι αναφέρει το queen:

1. Δεν μπορείς να κάνεις το κλασικό deep throating: Kαι δε χρειάζεται βρε αγάπη μου γλυκιά. Επειδή το κάνουν οι πορνοστάρς δε σημαίνει ότι θα το κάνεις κι εσύ, καθότι είσαι ερασιτέχνης και σίγουρα θα αντιμετωπίσεις τεχνικές δυσκολίες. Άστον να λέει ό, τι θέλει. Αν επικεντρωθείς στην κορυφή και χρησιμοποιήσεις το χέρι σου σαν προέκταση του στόματός σου, μια χαρά θα το ευχαριστηθεί. Μην τρελαθούμε κιόλας. 

2. Ο λαιμός σου κάνει κρακ: Μα πόσο να αντέξεις κι εσύ; Κακά τα ψέματα, αν η συνεδρία κρατήσει από 10λεπτο και πάνω-και πολύ λέω-τότε οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές και πολύ πιθανό τελικά να καταλήξεις με νευροβαλίκεμα και κολάρο. Αν βάλεις το χέρι σου στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου και δώσεις έναν ρυθμό τότε σίγουρα θα ανακουφιστείς. Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο να ξαπλώσεις ανάσκελα και να έρθει εκείνος από πάνω σου, κάτι που θα του αρέσει και ιδιαιτέρως.

3. Η γεύση δεν είναι και η καλύτερη: Ναι καταλαβαίνω, ότι αυτό είναι ένα από τα βασικά προβλήματα. Είναι κάποιες φορές που όντως, ακόμα κι αν έχει κάνει μπάνιο πριν μισή ώρα, που η αίσθηση δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Μη μου στενοχωριέσαι όμως: Όπως ακριβώς οι σεφ βάζουν πάνω στο μπρόκολο κρέμα γάλακτος και τυρί για να το τρώνε τα παιδάκια (σατανικό) έτσι ακριβώς θα κάνεις κι εσύ με λίγο λιπαντικό με γεύση. Tώρα αν όντως προτιμάς την κρέμα γάλακτος τι να πω. Γούστα είναι αυτά!

4. Και τι κάνεις λίγο πριν το τέλος;: Και πάνω που αρχίζει να βγάζει τις κραυγές του πιο έντονα, τα πόδια του έχουν ένα ελαφρύ τρέμουλο και το χέρι του τραβάει το τριχωτό της κεφαλής σου, αρκετά βίαια, εσύ αλλάζεις ρυθμό, στάση και κίνηση. ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ. Όταν είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο μπαμ, απλά συνεχίζεις ό, τι κάνεις για να τελειώσει και να επανέλθει και το σαγόνι σου στην αρχική του θέση. Πάρε παράδειγμα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Σου αρέσουν οι αλλαγές την... κρίσιμη στιγμή; Σίγουρα όχι!

5. Όταν απλά... δεν τελειώνει: Η αλήθεια είναι ότι από ένα σημείο και μετά, όταν η συνεδρία παρατραβάει, η κούραση και η απελπισία κάνουν την εμφάνισή τους με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Είναι οι στιγμές που σε παίρνει το παράπονο γιατί πολύ απλά θέλεις να ξαπλώσεις, να ξεκουραστείς και να κλείσεις επιτέλους το στόμα σου. Η μία λύση είναι να αντικαταστήσεις το στόμα με τα χέρια σου. Η άλλη με το στήθος σου. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς και με τους όρχεις του που όσο να πεις είναι και πιο ξεκούραστο.