To The Voice, επέστρεψε εδώ και λίγο καιρό στη μικρή οθόνη, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και ήδη έχουμε ακούσει πολλές ωραίες φωνές.

Το 5ο επεισόδιο των blind auditions του «The Voice», έκρυβε μία έκπληξη για την Πάτρα, αφού διαγωνίστηκε, η 18χρονη Πατρινή, Μαίρη Μητρούλια.

Η νεαρή κοπέλα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Whole lotta love», κάνοντας τους τρεις από τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους, πατώντας με ιδιαίτερο ζήλο το κόκκινο κουμπί!

Όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή, η ίδια είπε: "Ήθελα να περάσω στον κόσμο, αυτό που νιώθω μέσα από το τραγούδι".

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Κωστής Μαραβέγιας διεκδίκησαν την Μαίρη με κάθε δυνατό επιχείρημα.

Εκείνη, ωστόσο, επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, με την τραγουδίστρια να ζητωκραυγάζει "Υes".

Δείτε στο βίντεο την ερμηνεία της Μαίρης, τα πολύ όμορφα λόγια των κριτών, καθώς και την απόφασή της.


Εμείς επικοινωνήσαμε με την Μαίρη, η οποία δήλωσε στο patrasevents.gr για την εμπειρία της: "Ήταν πολύ ωραία, δεν είχα πολύ άγχος, απλώς δεν είχα ξανατραγουδήσει μπροστά σε τόσο κόσμο και δεν είχα συνειδητοποιήσει που βρισκόμουν, ένιωθα λίγο σαν χαμένη στο διάστημα".

Όσον αφορά το τραγούδι που επέλεξε μας είπε ότι: "Έχω πολλά ακούσματα, ροκ, έντεχνα, jazz και άλλα, αλλά αυτό είναι ένα αγαπημένο κομμάτι των Led Zeppelin και στις επιλογές που είχα το πρόσθεσα και φαίνεται τους άρεσε πολύ και ήθελαν να το ακούσουν".

Για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε τους τρεις κριτές να γυρίζουν, μας δήλωσε: "Δεν το πίστευα, δεν έβλεπα κιόλας καθαρά. Εννοείται πως χάρηκα, αν και δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Χθες που είδα το επεισόδιο συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί".

Η Μαρία, όπως είπαμε και παραπάνω, διάλεξε να μπει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Για την απόφασή της μας είπε: "Την διάλεξα, επειδή μου αρέσει καθαρά σαν χαρακτήρας. Εννοείται ότι αγαπάω και τους υπόλοιπους κριτές, αλλά η Έλενα είναι μια ντόμπρα γυναίκα, "ανοιχτός" άνθρωπος και νομίζω ότι θα νιώθω πιο ελεύθερη μαζί της".

Εμείς να ευχηθούμε στην Μαίρη, να έχει την πορεία που επιθυμεί στο The Voice.