Άλυτα παραμένουν βασικά προβλήματα του συστήματος υγείας στην Πάτρα τα οποία σχετίζονται περισσότερο με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους ασθενείς.

Το γεγονός αναδεικνύεται καθημερινά από την τεράστια αναμονή που υπομένουν οι ασθενείς -ελέω έλλειψης προσωπικού- αλλά και της σωματικής ταλαιπωρίας, αφού πολλές φορές κάποιος συμπολίτης μας πρέπει να περιμένει όρθιος για να εξετασθεί αφού τα καθίσματα είναι περιορισμένα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστρια του patrasevents.gr τις οποίες συνοδεύει η καταγγελία πως στα εξεταστήρια του Νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" άρρωστος κόσμος περίμενε όρθιος το πρωί της Πέμπτης μέχρι να έρθει η σειρά του για να τον δει ο γιατρός, αφού υπήρχαν τρεις καρέκλες για είκοσι άτομα!

Άραγε πόσο δύσκολο είναι για την διοίκηση του Νοσοκομείου να κάνει μια αίτηση στους αρμόδιους φορείς για να έρθουν περισσότερα καθίσματα έτσι ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι ασθενείς;

Είναι τόσο δύσκολο ή στις μέρες μας πλέον το να κάθεται ένας άρρωστος άνθρωπος θεωρείτε πολυτέλεια;

Δείτε φωτογραφίες:


Για την ιστορία πάντως η καταγγέλουσα δεν εξυπηρετήθηκε καθώς μετά από τρίωρη αναμονή δεν είχε πάρει ούτε καν παραπεμπτικό για εξετάσεις.