Δεν το πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε όταν εντοπίσαμε το βίντεο στο Υoutube.

Νεαροί που προφανώς έχουν τρέλα με τα αμάξια και την ταχύτητα, κάνουν drift, που νομίζετε; Στο υπόγειο της Veso Mare! Σε έναν χώρο, δηλαδή, όπου συχνάζουν εκεί δεκάδες μικρά παιδιά, τα οποία μαζί με τις οικογένειές τους πάνε στα καταστήματα της Veso Mare ή στα Ster Cinemas για να παίξουν και να περάσουν όμορφες ανέμελες στιγμές.

Το όλο εγχείρημα των αγνώστων, με λίγα λόγια, είναι επικίνδυνο, όχι τόσο γιατί μπορεί να προκαλέσει ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα που υπάρχουν εκεί, κάνοντας drift, ανάμεσα στα αμάξια και στις κολώνες, αλλά κυρίως γιατί μπορεί να παρασύρει κάποιο παιδάκι που περνάει από εκεί. Κάτι που ασφαλώς θα είναι και μοιραίο τόσο για το ίδιο όσο και τους γονείς του.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα όσα φαίνονται στο βίντεο, οι άγνωστοι λάτρεις του drift, περνούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την θέση -2, εκεί που βρίσκεται κοντά, δηλαδή, το ασανσέρ του υπογείου, το οποίο μεταφέρει τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Και το ερώτημα είναι απλό: Χάθηκαν τόσοι άλλοι χώροι εκτός του κέντρου της Πάτρας; Φυσικά όμως υπάρχουν και αρκετά ακόμα ερωτηματικά που δεν αφορούν τους πρωταγωνιστές του βίντεο και έχουν να κάνουν με την Veso Mare.

Σαν μεγάλο εμπορικό κέντρο που το επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου και οικογένειες, δεν θα έπρεπε να έχει και την απαραίτητη ασφάλεια για τους επισκέπτες του, παίρνοντας τα ανάλογα μέτρα;  

Οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν ήδη στο εμπορικό κέντρο δεν τράβηξαν τίποτε από το drift που πραγματοποιήθηκε στο υπόγειο της Veso Mare; To προσωπικό ασφαλείας δεν πήρε χαμπάρι τίποτα; Είναι ερωτήματα που ασφαλώς θα πρέπει να απαντηθούν….


patrasevents.gr - Drifting at Veso Mare Patras