Μπορεί να λένε πως ένα ζώο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά ένα ζευγάρι από την Ρωσία το τερμάτισε.

Ο Ντένις και η Νέλια μάλλον δεν έβρισκαν τον κατάλληλο κουμπάρο για τον γάμο τους και έτσι είπαν να προσλάβουν μία αρκούδα για να τους περάσει τις βέρες.

Ο αρκούδος Στέπαν, βάρους 130 κιλών κράτησε τα χέρια των νεόνυμφων, σαν κανονικός κουμπάρος και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις φωτογραφίες του ζευγαριού.

«Και οι δύο μας γνωρίζαμε ότι ο Stepan ήταν μια καλόβολη αρκούδα, αλλά παραμένει ένα μεγάλο και απρόβλεπτο ζώο, και έτσι φοβόμασταν λίγο, αλλά χαιρόμαστε που πραγματοποιήσαμε το όνειρό μας. Ήταν μια φανταστική εμπειρία να κάνουμε αυτή τη φωτογράφηση με τον Stepan», ανέφερε ο γαμπρός λέγοντας πως είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγκαλιάζεις μία τεράστια αρκούδα.


Για την ιστορία, η αρκούδα είχε βρεθεί σε ηλικία 3 μόνο μηνών μόνο του στο δάσος και έτσι υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Ρώσων για να μπορέσει να επιβιώσει.

Ο Stepan τώρα είναι 23 ετών και ζυγίζει 130 κιλά, ενώ η νύφη είπε το εξής:


«Στον Stepan αρέσει πολύ να κάθεται μαζί μας στον καναπέ, ενώ παρακολουθούμε τηλεόραση. Αγαπάει πολύ τους ανθρώπους και είναι πολύ κοινωνική αρκούδα. Δεν είναι καθόλου επιθετικός, δε μας έχει δαγκώσει ποτέ».


Φωτογραφίες: Caters/ New Agency

Φωτογραφίες: Caters/ New Agency