Για ένα τριήμερο γεμάτο Rugby, ταξίδεψε η Πατρινή ομάδα στη μαγευτική Ρόδο, και ολοκλήρωσε με ικανοποίηση την πρώτη εκτός έδρας αποστολή της για το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-2016.

Το ακριτικό νησί βούλιαξε από Έλληνες και Τούρκους ruggers, που έδωσαν στο κόσμο της Ρόδου εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και σε όλους τους παίκτες ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Το τριήμερο ξεκίνησε με το τουρνουά 8΄s που συνδιοργανώθηκε από την περιφέρεια Ρόδου και τους Rhodes Knights στο οποίο η Πατρινή ομάδα ξεκίνησε δυναμικά αλλά εν τέλει η απειρία και η κόπωση του (αεροπορικού μεν) ταξιδιού διαμόρφωσαν την τελική κατάταξη.

Η επόμενη μέρα περιλάμβανε την απαραίτητη ξεκούραση για τους Πατρινούς, με φωτεινή εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Γεωργογάλα που κλήθηκε να παίξει στον «περίπατο» της Εθνικής μας απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τουρκίας.

Ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου , με πολύ κόσμο στις κερκίδες του Καρακόνερου, ένταση και Ελληνοτουρκική φιλία μετά τη λήξη του. Το αποκορύφωμα της διοργάνωσης , είχε την Πάτρα στο μενού, και αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ανάμεσα στους Rhodes Knights και τους Patras Panthers (Patras Rugby).

Εκεί η Πατρινή ομάδα εμφανώς ψυχωμένη και παθιασμένη από τις νέες της εμφανίσεις ( Συνεργασία με Panthers ), και την συμμετοχή της στην μοναδική επίσημη διοργάνωση στην Ελλάδα , απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των Ροδιτών (που παρεπιπτόντως ξέρουν από Rugby) και των Ελληνοαυστραλών στελεχών της Εθνικής μας.