Σε πολύ καλή απόδοση συνέχισε τη πορεία του στην Α2 Ανδρών ο Ίφιτος Πάτρας, αφού στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο έκανε το τρία στα τρία, επικρατώντας άνετα με 4-0 επί των Γυμνάσιο και ΠΚΔ Ταύρου και με 4-2 επί της Βόχας.

Η ομάδα του Ίφιτου που αγωνίστηκε με τους Τσεγγενέ, Σγουρομάλλη, Ελέζογλου και Μπιθέλη έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους της να αμφισβητήσουν την υπεροχή της. Με αυτά τα αποτελέσματα έχει καταφέρει να είναι στη 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τριάδα.

Αντίθετα, οι Φοίνικες στην Α2 Ανδρών ηττήθηκαν με 4-0 από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων και τον Άρη Νίκαιας και με 4-2 από τους Αετούς Πόλης. Η πατρινή ομάδα βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας και πρέπει να παλέψει στις επόμενες αγωνιστικές για τη παραμονή στη κατηγορία.

Δυνατές αναμετρήσεις στην Β' Εθνική Ανδρών

Δυνατές αναμετρήσεις είχαμε τη Κυριακή και για τα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής Ανδρών και του Α΄Τοπικού Ανδρών Δυτικής Ελλάδος.

Στις δύο κατηγορίες το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, με αποτέλεσμα πολλά παιχνίδια να είναι αμφίρροπα και να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Στη Β΄Εθνική ανδρών το απόλυτο με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες έκαναν το Ξυλόκαστρο και ο Λέων Κορινθίας, ενώ στο Τοπικό το τρία στα τρία έκαναν η ΑΕΚ Πατρών και ο Ακαρνάν Αγρινίου.