Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Αχαΐας: «Μέσα από μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν 32.000 νέοι και νέες, η νεολαία της παράταξής μας εξέλεξε το νέο της Πρόεδρο και τα νέα της όργανα τα οποία θα σταθούν στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στον αγώνα για την ανατροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ως ΝΟΔΕ Αχαΐας όμως, η χαρά είναι ιδιαίτερη μιας και στα όργανα της ΟΝΝΕΔ εκλέχθηκαν νέοι και νέες οι οποίοι προέρχονται από το νομό μας και έχουν εκπροσωπήσει επάξια τόσο τη νεολαία του νομού μας αλλά και το κόμμα μας.

Όλοι αυτά τα παιδιά αποτελούν όχι μόνο το μέλλον της παράταξής μας αλλά το μέλλον του τόπου μας. Άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες, που επιδίωξαν την αριστεία σε όλους τους τομείς που κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν, αποτελούν τον κινητήριο μοχλό, της Παράταξης και της χώρας μας.

Στελέχη της νεολαίας του νομού μας, εκλέχθηκαν στην νέα Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, όπως αυτή προέκυψε από τη σχετική ψηφοφορία. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η εκλογή ενός ακόμη δικού μας ανθρώπου, ο οποίος «σάρωσε» στη χθεσινή διαδικασία, καθώς εκλέχθηκε 5ος εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται για τον Βασίλη Σιαδήμα, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει επάξια τόσο τη νεολαία όσο και την παράταξή μας σε τοπικό επίπεδο, έχοντας διατελέσει και Τομεάρχης της ΝΟΔΕ Αχαϊας. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό, που στελέχη και κυρίως στελέχη από τη νέα γενιά, φέρνουν νέα πνοή με τις ιδέες τους στο κόμμα.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή αρχή στον Βασίλη και σε όλα τα παιδιά στους νέους ρόλους που αναλαμβάνουν και καλό αγώνα στις δύσκολες μάχες που έχουμε μπροστά μας, απέναντι σε μια κυβέρνηση που καθημερινά κοστίζει στον Έλληνα πολίτη».