20.52. Τραγωδία στην Μυρσίνη. Ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών βρήκε τον θάνατο, μέσα στην πισίνα του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων, στην Μυρσίνη.

Οι γονείς του βρήκαν νεκρό την ώρα που έπαιζε στη πισίνα, η οποία ανέβασε νερό, εξαιτίας της δυνατής βροχής των τελευταίων ημερών. Οι Σύριοι πρόσφυγες θρηνούν, ενώ αρνήθηκαν να παραδώσουν το νεκρό παιδί στις αρχές για να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.

20.10. Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με ατύχημα που συνέβη στους χώρους του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη.

Όπως αναφέρει το ilialive, ένα παιδάκι ηλικίας μεταξύ 3 και 5 ετών έπεσε σε πισίνα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Κατά μια πηγή πληροφόρησης το παιδάκι δεν έχει τις αισθήσεις του και έχει χάσει τη ζωή του.

Κατά μια άλλη πηγή, το παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει χάσει τις αισθήσεις του. Οι Σύριοι μετά από αυτό το περιστατικό έχουν ξεσηκωθεί, δεν επέτρεψαν στην Αστυνομία να μεταφέρει άμεσα το παιδί στην πλησιέστερη νοσηλευτική μονάδα και παραμένει άγνωστο αν έχει επιτραπεί και στο ΕΚΑΒ να το μεταφέρει. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και τις μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη...


Η πισίνα που βρήκε τον θάνατο το παιδάκι