Σε ένα κατάμεστο από κόσμο «Πάνθεον», η Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «Εν Χορδώ» του Πατρινού μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου, πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα στο έργο του αείμνηστου ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη, αναβιώνοντας μουσικές θύμησες και την ατμόσφαιρα, μιας άλλης εποχής.

Στην βραδιά- ύμνο στο λαϊκό τραγούδι, την οποία διοργάνωσε η νεοσύστατη θεατρική στέγη «Ιωάννης Σόμπολος» του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρών «Παρασκευή», ακούστηκαν οι σπουδαιότερες επιτυχίες του αείμνηστου βάρδου, επιλεγμένες από τις χαρακτηριστικότερες περιόδους της καριέρας του. Ερμήνευσαν μοναδικά, οι Δημήτρης Δημόπουλος, Διονυσία Καρόκη, Στέφανος Μικρώνης, Ανδριάνα Τσαγκάρη, Γιώργος Βόσσος και ο Γιάννης Μεσσήνης.

Το αφιέρωμα διάνθισε με τα χορευτικά του, η Σχολή Χορού του Παναγιώτη Κατσίκη, με επικεφαλής τον ίδιο τον καταξιωμένο χοροδιδάσκαλο, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας, η οποία  πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη (14 Σεπτεμβρίου 2001), είχε ο μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος, ο οποίος επιμελήθηκε τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις.


Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της «Παρασκευή», Τάσος Μυλωνάς, υπογραμμίζοντας ανάμεσα στα άλλα, τις κοινωνικές- πολιτιστικές παρεμβάσεις και το πολυσχιδές έργο του Συλλόγου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε, με την επίδοση αναμνηστικών διπλωμάτων στον μαέστρο Θοδωρή Γεωργόπουλο και όλους τους συντελεστές της συναυλίας.