Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, η πόλη της Πάτρας θα ζήσει και πάλι, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, νύχτες διασκέδασης που θα κρατήσουν μέχρι... το πρωί!

Το γνωστό και αγαπημένο Τετράστιχο live theatre κάνει πρεμιέρα με ένα νέο, δυναμικό και πολλά... υποσχόμενο μουσικό σχήμα για τον φετινό χειμώνα!

Η αυλαία ανοίγει για 4η σεζόν στον Πύργο με ένα grand opening που δεν πρέπει να χάσετε!

Σε έναν νέο χώρο, με νέες φωνές και παρουσίες, αλλά και πολλές εκπλήξεις φιλοδοξούν και φέτος να γίνουν το παρεάκι μας για νύχτες γεμάτες διασκέδαση...

Δήμητρα Λυμπέρη, Ελίνα Μαυρίδη, Ηρακλής Φάμελος, Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης θα μας κρατούν συντροφιά μαζί με τη εξαίρετη ορχήστρα τους, αποτελούμενη από τους Μάριο Δημητρόπουλο (πλήκτρα), Μάκη Στουμπάνο (μπάσο), Γαβρίλη Μπιρλή (τύμπανα), SenithUndeger (βιολί) και Σίμο Νικολόπουλο (ηλ. κιθάρα).

Το Τετράστιχο με την όποια σεμνότητά του, «μιλά» για ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για χορό και τραγούδι.

Ένας χώρος που θα υποδέχεται τους νέους, τη γενιά των σαραντάρηδων και των πενηντάρηδων και όσους «θυμούνται» τις χρυσές εποχές της διασκέδασης.

Και μπορεί η χρυσή εποχή να έχασε την λάμψη της, όμως οι επιχειρηματίες και δη περισσότερο οι σωστοί επιχειρηματίες, δεν το βάζουν κάτω.

Με φρέσκα ονόματα που αγαπούν να τραγουδούν για το κοινό, το Τετράστιχο περνά ακτινογραφία τη νυχτερινή διάθεση των πελατών του και δίνει κάτι παραπάνω από το lifestyle των μπουζουκιών.

Δίνει αφορμή να βγεις από το σπίτι!