Νέα επίθεση από το Σωματείο Εργαζομένων "Ιπποκράτης" του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας στον Διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: "Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν μας την ΔΙΜΗΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Νοσοκομείου και κατ΄ επέκταση τον τρόπο Διοίκησής το ΕΥΘΑΡΣΩΣ  θα  ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ να μην ισχύσει σε εμάς, αυτό που λέει ο λαός μας ότι ¨ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ από το ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ¨ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι τους δύο αυτούς πρώτους μήνες που συμπληρώνονται ΣΗΜΕΡΑ, έχουμε:

Κατ΄ αρχήν ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ, λες και αυτό να ήταν το  ζητούμενο σ΄ αυτή την φάση για το Νοσοκομείο.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΣΤΑΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που προκλητικότατα συνεχίζει να υφίσταται.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΛΗΨΗ από τον Διοικητή Δικαιοδοσιών-Αρμοδιοτήτων Προϊσταμένων k Διευθυντών, όπως  Προγράμματα Υπηρεσιών κλπ.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ανάθεση ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ σε Εργαζόμενους, διαλύοντας έτσι νευραλγικούς τομείς με σοβαρές επιπτώσεις, όπως η Ασφάλεια.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ανάθεση αρμοδιοτήτων σε αναρμόδιους k΄ μάλιστα ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, σχετικά με την Σχολή, όπου από πλευράς Δκσης συμβαίνουν kάλλα πολλά.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ και συνάμα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και μάλιστα από τον κλάδο των Τραυματιοφορέων που λειτουργούν κάτω και από τα όρια Ασφαλείας, με ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ.

ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥΣ k ΑΣΤΟΧΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ στα μεγάλα ζητήματα του Νοσοκομείου όπως είναι το ΚΤΙΡΙΑΚΟ και η ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ του.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ για την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ανάπτυξης του Νοσοκομείου, όπου χωρίς κανέναν επίσημο επαναπροσδιορισμό, προανήγγειλε τον ευσεβή ίσως πόθο της περαιτέρω ΣΕΙΡΙΚΝΩΣΗΣ του.

ΣΟΒΑΡΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με ΦΟΡΕΙΣ, όπως το Σωματείο, του οποίου τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ θεωρεί ΓΕΛΟΙΕΣ. ΓΕΛΟΙΕΣ δυστυχώς είναι οι  ΜΟΜΟΜΕΡΕΙΣ k ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σας κύριε Διοικητά και ιδιαιτέρως η Λειτουργία της Διοίκησης ως ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ.  

ΑΠΡΕΠΗΣ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ξεχνώντας ότι και ο ίδιος μέχρι χθες ήταν ¨Συνάδελφος¨.

ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ τόσο για την Χαριστική k΄ Αναποτελεσματική ΠΛΗΡΩΜΗ που του καταγγείλαμε, όσο k για τις ΚΛΟΠΕΣ και ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ  και το χειρότερο τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ καρεκλών κλπ.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πώς εάν σε ένα τέτοιο Νοσοκομείο που αντιμετωπίζει ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, συμβαίνουν όλα τα προαναφερόμενα, που δεν είναι και τα μόνα, ποια θα είναι η τύχη του αν αφήσουμε την κατάσταση ως έχει".