Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, «Game Over - Η αλήθεια για την κρίση», στα Public της Πάτρας, το βράδυ της Τρίτης.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας και συγγραφέας του βιβλίου, ενώ στο πάνελ ήταν ο πρώην Υπουργός, Παντελής Καψής, αλλά και ο Διευθυντής MIT Media Lab στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Μασσαχουσέτης, Μιχάλης Μπλέτσας.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας για το βιβλίο τόνισε ότι προσπάθησε να παρουσιάσει όλη την αλήθεια για τα γεγονότα που προηγήθηκαν, αλλά και τα όσα ακολούθησαν, μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, υπογραμμίζοντας τον ρόλο που έπαιξε η απόκρυψη στοιχείων της κυβέρνησης Καραμανλή.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε τις θέσεις της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου, τονίζοντας ότι προσπάθησαν να πουν όλη την αλήθεια στον κόσμο, όμως κανείς δεν τους άκουσε, ενώ σε ότι αφορά το σήμερα ήταν καταιγιστικός στις δηλώσεις του για τα καταστροφικά λάθη (όπως τα χαρακτήρισε) της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που γύρισαν πολλά χρόνια πίσω την ελληνική οικονομία. 


Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο Public Πάτρας


Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, είδαμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολο Κατσιφάρα, την Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα, τον Δημήτρη Κατσικόπουλο, την Κατερίνα Κουμπουρλή, πολλούς δημοσιογράφους και αρκετά ακόμα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που σχετίζονται άμεσα με το πολιτικό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες - βίντεο από την εκδήλωση: 


Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο Public Πάτρας