Το Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Οκτωβρίου 2016 η Ακαδημία Πέλοπος Πατρών, διοργανώνει τον αγώνα τοξοβολίας 9th International Total Field Game Achaios, στην Πλατανόβρυση του δήμου Ερύμανθου του νομού Αχαΐας. 

Ένας αγώνας τοξοβολίας πολύ διαφορετικός διότι αντί να γίνεται σε ανοικτό μεγάλο χώρο (γήπεδο), όπως συνήθως, θα διεξαχθεί μέσα στην φύση, ανάμεσα σε δέντρα και με στόχους τοποθετημένους επάνω σε βράχους και άλλα φυσικά εμπόδια και με συγκεκριμένη ώρα ρίψης και διαδρομής.

Η Ακαδημία Πέλοπος Πατρών τόλμησε «πρωτοπόρα» πανελλαδικά το 2013 να διοργανώσει έναν τέτοιου είδους αγώνα τοξοβολίας σε φιλικό επίπεδο που είχε πολύ επιτυχία και φέτος ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΟΤ) και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μεγάλα ονόματα-πρωταθλητές του χώρου.

Η Πλατανόβρυση (Μέτζενα) του δήμου Ερυμάνθου είναι ένα γραφικό χωριό στους πρόποδες του Παναχαϊκού και μόλις 13κμ από την πόλη των Πατρών. Το κέντρο του αγώνα θα είναι στη πλατεία του χωριού ενώ όλος ο αγώνας θα πλαισιωθεί και με άλλες εκδηλώσεις που θα αναδείξουν όχι μόνο το χωριό αλλά και την ευρύτερη περιοχή, ενώ η Πάτρα θα γίνει το επίκεντρο της τοξοβολίας εκείνες τις μέρες.