Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 η «ΠΡΟΤΑΣΗ» Κίνηση για έναν άλλο τρόπο ζωής άνοιξε τη φετινή εθελοντική χρονιά με την καθιερωμένη ολομέλεια των μελών των ομάδων της. Μια συνάντηση όπου οι εθελοντές μέλη του φορέα αντάμωσαν πάλι μετά το καλοκαίρι, μοιράστηκαν συναισθήματα, προοπτικές και προσδοκίες, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο «ΠΡΟΤΑΣΗΣ». Παράλληλα, ενημερώθηκαν για τα νέα καινοτόμα και σημαντικά  προγράμματα πρόληψης που θα υλοποιήσει ο Φορέας και αυτή τη χρονιά και  έθεσαν  στόχους  και στρατηγικές με σκοπό την πρόληψη και την ποιότητα ζωής.

Κυρίαρχος στόχος η Κοινωνική Δικτύωση, ως προσέγγιση πρόληψης και  ιδιαίτερα η Κοινωνική Δικτύωση με  τη  «Γειτονιά» της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ, ένα φιλόδοξο πρόγραμμα πρόληψης που προσεγγίζεται από τον φορέα τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία και κοινωνική απήχηση.

Σε αυτό το έργο μας ευελπιστούμε να έχουμε αρωγούς  και τους συμπολίτες μας. Η πρόληψη είναι υπόθεση όλων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προγράμματά μας που αφορούν τον εθελοντισμό, το Κέντρο Νέων (ομάδες και εργαστήρια παιδιών 4-16 ετών), τις εκδηλώσεις του ΣΤΕΚΙΟΥ, το περιοδικό e-ΠΡΟΣΩΠΟ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στο facebook καθώς και στα γραφεία μας, πρωινές ώρες 8:30-14:00.