To θέμα με το οποίο θα καταπιαστούμε σήμερα, πονάει, στενοχωρεί και τελικά φέρνει μία αγανάκτηση-στις γυναίκες βασικά-παράλληλα με ένα πνίξιμο από το γνωστό και μη εξαιρετέο... δίκιο! Είναι ένα θέμα τολμηρό αλλά όχι και τόσο ανατρεπτικό μιας και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει βιώσει έστω και μία φορά την αδικία αυτή. Γιατί φίλη μου δε σου κάνει στοματικό ενώ εσύ από την πλευρά σου θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου... τουλάχιστον εργάτρια; Γιατί επιμένει να σε αφήνει παραπονεμένη ενώ εκείνος ζει την απόλυτη ηδονή ενώ παράλληλα αράζει σαν το βόα; Όσα γιατί κι αν σου πούμε, η αδικία αυτή δεν ξεπλένεται, αλλά επειδή θα πρέπει κι εμείς από την από την πλευρά μας να σου δώσουμε κάποιες εξηγήσεις-νιώθουμε ευθύνη, καταλαβαίνεις-λέμε να σου εκθέσουμε τις βασικούς λόγους, κι αν σε πείσουμε, πολύ θα χαρούμε!

Δείτε τι αναφέρει το queen:

1. Σιχαίνεται: Στο σεξ η λέξη σιχαίνομαι είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ!!! Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι, που όντως δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα κάνουν κάτι τέτοιο. Βασικά το σκέφτονται και ένας εμετός τους έρχεται, οπότε προτιμούν να φέρονται σαν να μην υπάρχει καν στη γκάμα των προκαταρκτικών. Συγνώμη αλλά κάτι τέτοιο δε θα το δεχτείς. Ή θα του ζητήσεις εξηγήσεις-μη μασάς, όρμα-ή θα σταματήσεις να το κάνεις κι εσύ. Μία σου και μία μου, που λέει και το ελαφρολαικό άσμα. Να ξέρεις πάντως ότι το εμπάργκο αυτό δε θα αποδώσει, αλλά απλά δε θα σε κάνει να νιώθεις κορόιδο. Τελικά, θα καταντήσετε να είστε ένα ζευγάρι που δεν κάνει στοματικό ο ένας στον άλλο. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ;

2. Δεν το απολαμβάνει: Και αφού δεν το απολαμβάνει, δεν υπάρχει και λόγος να το κάνει. Ε όχι χρυσό μου δεν πάει έτσι. Διότι το σεξ είναι δούναι και λαβείν, κάτι που σημαίνει, ότι δεν απολαμβάνεις τα πάντα 100% αλλά κάνεις κάτι και για τον παρτενέρ. Αν λοιπόν του είναι αδιάφορη η ευχαρίστησή σου, τότε εκτός του ότι θα πρέπει να μην ξανασχοληθείς μαζί του, καλό θα ήταν να... ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Είναι αρκετά απλό όπως βλέπεις.

3. Δεν ξέρει να το κάνει: Η αλήθεια είναι ότι η γνώση πολλές φορές είναι και συνώνυμο της εμπειρίας. Οπότε, όταν κάτι δεν το κάνεις, δεν έχεις εμπειρία σε αυτό και άρα δεν έχεις καμία γνώση. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να γίνεις η δασκάλα του, να τον πάρεις από το... χεράκι και να του πεις ή ακόμα καλύτερα να του δείξεις 5 πράγματα. Αν συνεχίσει να είναι αρνητικός, άστον μετεξεταστέο γιατί πολύ απλά του αξίζει!

4. Δε σε θέλει και τόσο πολύ: Τώρα χωρίς πλάκα το πράγμα γίνεται σοβαρό. Για ποιον αναθεματισμένο λόγο οι άντρες έχουν συνδυάσει το στοματικό με την αγάπη και τον έρωτα; Δηλαδή με λίγα λόγια θα έπρεπε να το κάνουν μόνο στη νόμιμη σύζυγο. Και τελοσπάντων, δεν καταλαβαίνουμε γιατί το στοματικό θεωρείται δείγμα έρωτα και αγάπης. Δηλαδή αν η προσφορά νεφρού για να σωθείς τι θεωρείται; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.