Μετάφραση στα ελληνικά & επιμέλεια κειμένου: «ελλήνων ευθύνη»

«Χαίρετε, βλέπετε τις κατευθυντήριες γραμμές του Ντούγκιν (Dugins Guideline).

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών στην Ευρώπη, και πιο σημαντικά στη Γαλλία και τη Γερμανία, η μια τρομοκρατική επίθεση, σφαγή, έκρηξη, βομβιστή αυτοκτονίας, πυροβολισμούς, ομηρία ακολούθησε την άλλη.Στις 14 Ιουλίου, ένας τρομοκράτης σκότωσε πάνω από 80 άτομα με φορτηγό στη Νίκαια. Στις 18 Ιουλίου, ένας Αφγανός οπλισμένος με ένα τσεκούρι επιτέθηκε σε ένα περαστικό τρένο στη Βαυαρία. Πριν από μία εβδομάδα στο Μόναχο, ένας 18 χρονος οπλισμένος  άνοιξε πυρ σε ένα McDonald 's και σε ένα εμπορικό κέντρο, σκοτώνοντας 9 και τραυματίζοντας 35 ανθρώπους, κυρίως τους εφήβους τουρκικής και αλβανικής καταγωγής. Μια 15χρονη συνεργός του σκοπευτή του Μονάχου σχεδίασε επίθεση στη Στουτγάρδη. Στις 24 Ιουλίου, πρόσφυγας από τη Συρία έσφαξε μια έγκυο σερβιτόρα από την Πολωνία μέχρι θανάτου με ένα μαχαίρι. Σχεδόν ταυτόχρονα, μια έκρηξη συνέβη στο κέντρο της άλλης βαυαρικής πόλης, Ansbach, τραυματίζοντας 12 άτομα. Στις 26 Ιουλίου, δύο τρομοκράτες αραβικής καταγωγής που είχαν ορκιστεί πίστη στο ISIS επιτέθηκαν σε εκκλησία στο Saint-Étienne-du-Rouvray στη Βόρεια Γαλλία και πήραν ομήρους. Δολοφόνησαν βάναυσα έναν ιερέα. Στις 27 Ιουλίου στο Μάλμο, Σουηδία, ένας άγνωστος άνοιξε πυρ σε ένα εμπορικό κέντρο. Την ίδια ημέρα, στη βαυαρική πόλη του Zirndorf, άγνωστοι πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό κοντά σε ένα γραφείο υποθέσεων για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη; Όλα αυτά ήταν στην πραγματικότητα αρκετά προβλέψιμα. Η Ευρώπη βρίσκεται αμείλικτα κοντά στο χείλος του «εμφυλίου» πολέμου (civil war). Ποια είναι η ουσία αυτού του πολέμου; Για να το καταλάβουμε αυτό, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στις δύο μεγάλες δυνάμεις που έχουν εξαπολύσει αυτόν τον πόλεμο και γίνονται οι κύριοι πόλοι της. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν οι ορδές των μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Από την άλλη, υπάρχουν οι Ευρωπαϊκοί εθνικιστές των οποίων η επιρροή και η αποφασιστικότητα αυξάνεται σε αυστηρή αναλογία προς τον αριθμό των μεταναστών. Εξ ου και η εξίσωση: όσο περισσότεροι μετανάστες, τόσο περισσότεροι  εθνικιστές, και όσο περισσότερο οι μετανάστες καταφεύγουν στη βία, τόσο πιο υστερική και σκληρή  η απάντησητων εθνικιστών θα είναι.Και εδώ είναι το πιο σημαντικό σημείο: προκειμένου να σώσει την Ευρώπη, ή τουλάχιστον να ισορροπήσει την κατάσταση, κάθε διανοητικά ικανή ευρωπαϊκή κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει αμέσως τη μετανάστευση. Εξ’ άλλου, η κατάσταση είναι κρίσιμη. Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες να επαναλαμβάνουν για πολλοστή φορά «οι περισσότεροι μετανάστες είναι καλοί και διαφορετικοί" και "περισσότερη ανοχή."

Στις 28 Ιουλίου η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική. Ο George Soros και οι Αμερικανοί πολιτικοί ενεργούν ως οι ιδεολόγοι της αύξησης της μετανάστευσης και για την παροχή των μεταναστών με τη μέγιστη δυνατή ελευθερία. Πιέζουν την Ευρώπη να γίνει ολοένα και πιο ανεκτική και ανοιχτή. Καθώς η Ευρώπη ακολουθεί την Ουάσιγκτον και τον Σόρος, οι εκρήξεις και οι αιματηρές σφαγές γίνονται ο καθημερινός κανόνας για τους σύγχρονους Ευρωπαίουςν. Σιγά-σιγά, αυτό οδηγεί σε μια Ευρωπαϊκή Άνοιξη, δηλαδή, έναν εμφύλιο πόλεμο μεγάλης κλίμακας.

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχουν , όσοι πεισματικά αυξάνουν τις πιθανότητες του τρομοκρατικού  κινδύνου και της βίας στην Ευρώπη; Μπορούν να έχουν μόνο έναν: να φέρουν την Ευρώπη στο τέλος της, στην τελική καταστροφή της, και στην οικοδόμηση στην ευρωπαϊκή ήπειρο του ίδιου αιματηρού χάους, όπως και στη Μέση Ανατολή. Για άλλη μια φορά, μπορούμε να δούμε το αγαπημένο εργαλείο της αμερικανικής γεωπολιτικής που χρησιμοποίησαν οι  ΗΠΑ για να ανατινάζουν τον αραβικό κόσμο και έχει ήδη καταστρέψει πολλές χώρες: το Ιράκ, τη Λιβύη, την Υεμένη και τη Συρία. Αυτό το εργαλείο δεν είναι άλλο από τον ριζοσπαστικό ισλαμικό φονταμενταλισμό, τον Salafism και τον Wahhabism, του οποίου το λογότυπο και η ετικέτα είναι το Ισλαμικό Κράτος, Daesh, το οποίο έχει απαγορευτεί στη Ρωσία. Αυτοί αποτελούν τον πυρήνα όλων των εξτρεμιστικών πράξεων που διαπράττονται από μετανάστες, ή που απλά αποδίδονται σε αυτούς, πράγμα το οποίο ενισχύει την εικόνα τους.Αλλά οι ίδιες δυνάμεις που στέκονται επίσης πίσω από τους ευρωπαϊκούς εθνικιστές, ιδιαίτερα στις εξτρεμιστικές τους,  νεοναζί  και ξενοφοβικές εκδόσεις τους. Θυμηθείτε το Μπρέιβικ, οπαδός του οποίου πρόσφατα προσπάθησε να επαναλάβει τις ίδιες δολοφονικές πράξεις στο Μόναχο. Τέτοιοι ακραίοι νεο-ναζί είναι προσανατολισμένοι προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και πατρονάρονται από τις υπηρεσίες πληροφοριών τους.

Έτσι, η Ευρώπη δέχεται χτυπήματα από δύο πλευρές, αλλά από έναν και μοναδικό παίκτη. Ουάσιγκτον και Σόρος προωθούν την μετανάστευση και έχουν την επίβλεψη των εξτρεμιστών του ISIS με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο υποστηρίζουν την ακροδεξιά να ενεργεί εναντίον τόσο των μεταναστών όσο και ενός άλλου ένα από τους εχθρούς της Αμερικής: την Ρωσία. Αυτό το σενάριο έχει εκτυλιχτεί ήδη στο παράδειγμα των Ουκρανών Ναζιστών του Δεξιού Τομέα (Right Sector), μια οργάνωση απαγορευμένη στη Ρωσία όπως ακριβώς η Daesh.

Ας δώσουμε προσοχή στη γεωγραφία των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων: η Γαλλία, η Γερμανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Γερμανία, τελεία. Γιατί σε αυτές τις χώρες; Επειδή μετά το Brexit, η Ευρώπη απέκτησε την ευκαιρία να αποκλίνει κάπως από τον ασφυκτικό έλεγχο της Αμερικής και, όπως πάντα, οι δύο πυλώνες της ηπειρωτικής Ευρώπης, η πραγματική Ευρώπη, παραμένουν οι Γαλλία και η Γερμανία, οι οποίοι είναι λιγότερο ελεγχόμενοι σε σχέση με  τους άλλους, από την Αγγλοσαξωνική κυριαρχία.  Έτσι τώρα παίρνουν κίτρινη κάρτα από την Ουάσιγκτον. 

Όπως ο Τζον Κέρι αρέσκεται να το λέει , ο «μηχανισμός έχει πυροδοτηθεί" («mechanism has been launched»). Αυτή τη φορά, ο μηχανισμός είναι ο εμφύλιος πόλεμος στην Ευρώπηο οποίος, σε μια τέτοια κατάσταση, όπως τώρα, είναι σχεδόν αναπόφευκτος. Όσο  περισσότεροι μετανάστες, τόσο περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις. Και τα δύο είναι μόνο αυξανόμενα.

Αντίο, έχετε παρακολουθήσει τις κατευθυντήριες γραμμές Ντούγκιν για τον επικείμενο εμφύλιο πόλεμο στην Ευρώπη.

Μπορεί αυτό να σταματήσει; Ίσως να είναι πολύ αργά. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η μόνη ευκαιρία για σωτηρία είναι να εγκαταλείψετε αμέσως τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Είστε έτοιμοι; Αν όχι, αύριο θα γίνετε Λιβύη. Τίποτα προσωπικό...»

Πηγή: http://www.defenddemocracy.press/war-civilizations-immigrants-extreme-right-view-moscow/ (Ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας των Δελφών)

*Ο Αλεξάντρ Γκελγιέβιτς Ντούγκιν είναι φιλόσοφος,γεωπολιτικός, και ένας εκ των δημοφιλέστερων ιδεολογικών θεωρητικών της Ευρασιατικής Ένωσης. Είναι ευρύτερα γνωστός για το βιβλίο "Τα θεμέλια της Γεωπολιτικής: Το Γεωπολιτικό Μέλλον της Ρωσίας" (1996), το οποίο είχε μεγάλη επίδραση εντός των ελίτ του ρωσικού κράτους επάνω σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, έχοντας καταστεί εγχειρίδιο σε πολλά πανεπιστήμια. Είναι επίσης πολύ γνωστός για την έλξη του προς ριζοσπαστικά αριστερά και δεξιά ιδεώδη μέσα από τα οποία, ανασυνθέτοντας τα, δημιουργεί την Τέταρτη Πολιτική Θεωρία, εναλλακτική προς τον Φιλελευθερισμό (μετά την κατάρρευση του Φασισμού και του Κομμουνισμού). Θεωρείται εξ απορρήτων του Πούτιν.