Δεν φαίνεται να έχει τέλος το σίριαλ του διαζυγίου του χολιγουντιανού σταρ Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ.

Πλέον, στο κάδρο του διαζυγίου τους μπαίνει και η εφορία, καθώς η Χερντ κατηγορεί τον Ντεπ πως χρησιμοποιεί τον διακανονισμό του διαζυγίου τους προκειμένου να γλυτώσει από την «τσιμπίδα» των φορολογικών αρχών!

Όπως έγινε γνωστό, η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο πρόκειται να διαθέσει τα επτά εκατομμύρια που θα λάβει από τον διακανονισμό με τον Τζόνι Ντεπ για το διαζύγιό τους σε φιλανθρωπίες.

Μάλιστα, τον κάλεσε δημοσίως να διπλασιάσει το ύψος του διακανονισμού, από την στιγμή που τα χρήματα θα χρησιμοποιούν σε ιερούς σκοπούς.

Ωστόσο, τώρα η Χερντ κατηγορεί τον Τζόνι Ντεπ πως αντί να δώσει στην ίδια τα χρήματα για να τα διαθέσει στα δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιθυμεί, εκείνος προτίμησε να κάνει ο ίδιος τη μεταφορά των χρημάτων προκειμένου να επωφεληθεί της σχετικής νομοθεσίας και να κερδίσει μία γενναιόδωρη φοροαπαλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Τζόνι Ντεπ εμπλέκεται σε ειδήσεις φορολογικής φύσης. Το 2011 εγκατέλειψε τη Γαλλία μαζί με την τότε σύζυγό του Βανέσα Παραντί προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει τον υψηλότατο φόρο εισοδήματος που του αναλογούσε.