Ξεκινώντας με παρένθεση, να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες που ακολουθούν βγήκαν με πολύ κόπο από την φωτογράφο Νικόλ Λουκίδη, η οποία πρέπει να έχει καλύψει περισσότερες από 2500 συναυλίες στα χρόνια εμπειρίας της.

Είναι από την «prive» συναυλία των Tiger Lillies. Prive γιατί μας απαγόρευσαν να βγάλουμε φωτογραφίες - ενώ γι' αυτό πήγαμε - από το πολύ ωραίο γεγονός, αναγκάζοντάς μας για ακόμα μία φορά να αποχωρήσουμε από το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο χωρίς να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως έχουμε μάθει, γιατί υπήρχαν άλλοι φωτογράφοι στον χώρο.

Οι λήψεις των «άλλων» κυκλοφορούν μαζί με το δελτίο τύπου σε αρκετά Μέσα Ενημέρωσης. Εμείς προτιμούμε να κάνουμε επιτόπιο ρεπορτάζ όποτε είναι δυνατόν γιατί αυτό οφείλουμε στους αναγνώστες μας.

Κλείνει η παρένθεση.


Εντυπωσίασαν οι Tiger Lillies το κοινό της Πάτρας, σε ένα κατάμεστο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Για πάνω από δύο ώρες ερμήνευσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις επιτυχίες της Edith Piaf, αλλά και δικά τους γνωστά κομμάτια.

Παρουσίασαν τραγούδια από το άλμπουμ τους, “Madame Piaf”, νέες συνθέσεις εμπνευσμένες από την ανεπανάληπτη ερμηνεύτρια, το σπουργίτι της Γαλλίας, αλλά και διασκευές των γνωστότερων τραγουδιών της, με το ιδιαίτερο alternative cabaret - gipsy swing ύφος του συγκροτήματος τραγουδισμένες στα αγγλικά.

Ξεχώρισε η εντυπωσιακή φωνητική ερμηνεία του Martyn Jacques σε συνδυασμό με τους ιδιαίτερους ήχους της μπάντας και την μεταμοντέρνα vaudeville μπρεχτική ερμηνεία τους.

Δείτε περισσότερες (ε, δεν έχουμε και άλλες) φωτογραφίες: