Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η σημερινή Τρίτη πρέπει να είναι αφιερωμένο σε εσένα και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου θα είναι πολλές με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από το ζώδιο σου αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. 

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα και μην κρύβεσαι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το θέλεις και αν υπάρχει και η κατάλληλη διάθεση. Στην αισθηματική ζωή των ελεύθερων Κριών κρύβονται εκπλήξεις. Πρέπει λοιπόν να είσαι ανοιχτός για να τις υποδεχτείς όπως τους αρμόζει και να μην κλειστείς ακόμη μία φορά στον εαυτό σου. 

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αν ηρεμήσεις και διώξεις τις άσχημες σκέψεις θα το δείς ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να σου μαζεύονται χρέη που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.

Ταύρος

Η σημερινή Τρίτη σε κάνει να πάρεις το πάνω χέρι και να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο σου και η θετική της όψη με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους Ταύρους εκείνους που έχουν ερωτικές μοναξιές, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν απόψε κάποια άτομα που θα γνωρίσεις. Μπορεί ανάμεσα τους να είναι αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα. Άλλωστε υπάρχουν και ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος για να τις αξιοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση θέλει καλό προγραμματισμό γιατί προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Απόφυγε σήμερα τις συναλλαγές και τα ρίσκα που μπορεί να σε κρατήσουν πίσω.

Δίδυμοι

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δείς ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό σχεδίασε κάτι που ευχαριστεί και του δύο, όπως ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι ή μία έξοδο με κοινούς φίλους. Εσείς οι Δίδυμοι που δεν έχετε μόνιμο δεσμό, κάντε πράγματα για εσάς που σας ευχαριστούν και η μοναξιά πολύ γρήγορα θα φύγει από την ζωή σας. Να είστε αισιόδοξοι! 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται ηρεμία και με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου οι συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες για εσένα αγαπητέ Δίδυμε.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά των Καρκίνων ήρθε ο καιρός να αφήσετε τις ευθύνες και το άγχος και να δώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. Κάντε σχέδια και περάστε ένα ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σας. Εσύ φίλε Καρκίνε που είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς… 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες που θα σου αποφέρουν χρήματα.

Λέων

Αυτήν την Τρίτη απαιτεί από τη μεριά σου ηρεμία και ωριμότητα για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Συνάντησε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου και να ξεκουραστείς παρέα με τον σύντροφο σου, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα που έχουν κουράσει και τους δύο σας. Εσύ φίλε Λέοντα που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς ταίρι, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματα και τις κατακτήσεις που θα σου φέρει. 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις για να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Παρθένος

Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου στον άνθρωπο σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Εσείς οι Παρθένοι που παραμένετε μόνοι σας, δώστε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε κάποιο άτομο που πραγματικά σας ενδιαφέρει. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αντιμετώπισε τα προβλήματα με ψυχραιμία και βρες τις κατάλληλες λύσεις χωρίς να είσαι μονόπλευρος. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά θα βρεις και νέες πηγές εσόδων που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Προσοχή στις συμφωνίες που κρύβουν παγίδες γιατί το πλανητικό σκηνικό της ημέρας δεν είναι τόσο καλό για τις οικονομικές και όχι μόνο, συναλλαγές.

Ζυγός

Αυτήν την Τρίτη είναι μία καλή μέρα για εσένα φίλε Ζυγέ και θα το διαπιστώσεις από το πρωί όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις πιο εύκολα. Δείξε την αγάπη σου στον σύντροφο σου και αν είσαι μόνος σου, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. 

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να γεμίσεις αισιοδοξία για την έκβαση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Τακτοποίησε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως μην αναβάλεις τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.

Σκορπιός

Αγαπητέ Ζυγέ, την σημερινή Τρίτη σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Η μέρα θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. 

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και θα δεχτείς την αγάπη και τον έρωτα του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις αξέχαστα. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί βρείτε καταρχάς την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι οι κατακτήσεις παραμονεύουν στην γωνία!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, ασχολήσου αποτελεσματικά με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Βάλε τώρα τις βάσεις και μην αφήνεις κάποιες διφορούμενες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να μην είναι τόσο συμφέρουσες όσο δείχνουν και χρειάζονται περισσότερη σκέψη και ανάλυση.

Τοξότης

Η σημερινή Τρίτη σε ωθεί αγαπητέ Τοξότη να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει η σημερινή θέση της Σελήνης στον Ταύρο δεν θα μείνουν αναξιοποίητες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, απ’ την άλλη, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν πάλι φίλε Τοξότη έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, μην κάνεις συμβιβασμούς και κάνε λίγη ακόμη υπομονή για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και καλό είναι να βρεις χρόνο να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος για να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά τα έξοδά σου, γιατί η οι πλανήτες μπορεί να σε παραπλανήσουν σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν. 

Αιγόκερως

Αυτή η Τρίτη μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου αλλά και την εμφάνιση σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο που δεν το έχεις εκτιμήσει καλά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική ζωή των Αιγόκερων θα είναι πολύ ευχάριστη. Η αγάπη που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας γεμίσει χαρά και θα απαντήσετε με ρομαντικές κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει. 

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και μπορούν να πάνε και ακόμα καλύτερα αν δεν βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά και αποφασίσεις να μείνεις ουδέτερος μπροστά σε κάποιες καταστάσεις που πιθανώς να οδηγήσουν σε ρήξη με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Άφησε τις σημαντικές συμφωνίες για άλλη μέρα.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας ανοίγει τον δρόμο για την επιτυχία των σχεδίων σου και πρέπει να εξοπλιστείς με δυναμισμό και ενέργεια για να τα καταφέρεις. Μην δίνεις παραπάνω σημασία από όσο τους αξίζει στα λόγια κάποιων «φίλων» σου γιατί στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά των Υδροχόων, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, δεν θα είστε για πολύ ακόμα… καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεστε. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν συμβεί. Μίλησε με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή γιατί κάποιες προτάσεις δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται.

Ιχθείς

Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ήρεμα για εσένα. Άδραξε τη μέρα σου για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες κουβέντες για να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητα σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική ζωή των Ιχθύων μπορεί να είναι σήμερα κάπως κουραστική, μιας και ο σύντροφος σας θα εκφράσει τα παράπονά του και θα σας φέρει στην δύσκολη θέση να τα αντιμετωπίσετε. Να είστε ειλικρινείς και μην προσπαθήσετε να του ρίξετε στάχτη στα μάτια. Και για τους μοναχικούς Ιχθείς τα πράγματα θα είναι κάπως μελαγχολικά και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε. 

Επαγγελματικές
Αποδέξου σήμερα στον τομέα της εργασίας σου κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν γιατί κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, που δεν περιμένεις. Η εργατικότητα και η συνέπεια σου έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των συνεργατών και ανωτέρων σου και από εδώ και στο εξής θα έρθεις στο προσκήνιο των γεγονότων. Απόλαυσε το!!!