Μπορεί το καλοκαίρι να έχει περάσει και εσύ να σκέφτεσαι ''χειμώνας έρχεται, τα ρούχα κρύβουν τα παχάκια'', όμως κατά βάθος το ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής και ομορφιάς, είναι και θέμα υγείας και ευεξίας. Εξάλλου, ένα υγιές σώμα είναι ένα όμορφο σώμα και ένα όμορφο σώμα σου χαρίζει πολλούς πόντους... ζωής!

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν και εκεί στο Reaction Gym και είπαν να αποχαιτερήσουν τον Αύγουστο με τον πιο fitness τρόπο και να καλωσορίσουν τη νέα σεζόν με... πολλή γυμναστική και να μας δώσουν το έναυσμα, ώστε να αλλάξουμε στάση και να μπούμε στη... δράση.

Πώς; Με το 1ο Fitness event που διοργανώνει το γυμναστήριο!

Πότε; Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 7 μ.μ.

Πού; Στο Φάρο!

Με λίγα λόγια... γυμναστική με φόντο τη θάλασσα και θέα το ηλιοβασίλεμα.Μη μου πεις ότι δεν είναι αυτό κίνητρο;

Τί σημαίνει 1ο Fitness event by Reaction gym;

Σημαίνει παρουσίαση όλων των νέων τάσεων του fitness για τη χρονιά 2017, από την Grafts Hellas και τη Radical fitness και επιπλέον, παρουσίαση όλων των ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου. Όσοι είστε ήδη μέλη, γνωρίζετε τι πάει να πει ομαδικό πρόγραμμα στο Reaction, όσοι δεν είστε, είναι πια ώρα να μάθετε.

Με μία σούπερ προσφορά που ισχύει από 29/8 έως 3/9 για ετήσια συνδρομή από 350 ευρώ ΜΟΝΟ 269 ευρώ και με παιδικά τμήματα, ώστε να διευκολύνονται και οι γονείς, εσύ θα μείνεις έξω;

Φόρεσε τα αθλητικά σου, πάρε την πετσέτα σου και το νερό σου, διάθεση και χαμόγελο είναι το εισιτήριό σου και... έφυγες για Φάρο!

Το καλύτερο για το τέλος...

Αν μετά από τόσο ιδρώτα νομίζετε πως το Reaction Gym θα σας αφήσει έτσι, κάνετε λάθος! Διότι, κατόπιν κληρώσεως θα δοθούν ΔΩΡΕΑΝ 2 ετήσιες συνδρομές (όροι συμμετοχής: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Μη χάνεις χρόνο και έλα και εσύ στην παρέα του Reaction Gym και θα δεις ότι δεν είναι μόνο ένα απλό γυμναστήριο, είναι το μέρος όπου θα κάνεις νέους φίλους, θα εμπνευστείς από τους συμβούλους άσκησης και θα ωφεληθείς στο μέγιστο από τα προνομιακά προγράμματα εκγύμνασης, που απολαμβάνουν όλα τα μέλη.

Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι;