Σε μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε σήμερα η Παναχαϊκή αφού συμφώνησε σε όλα με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο με ποιότητα και εμπειρία το ρόστερ της εν όψη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο πολύπειρος μέσο-επιθετικός έχει 13 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου (2 γκολ), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία μεταξύ άλλων με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, της Λάρισας, του Ατρομήτου, του Παναιτωλικού, του Αιγάλεω και του Παναθρακικού. Στο ενεργητικό του καταγράφονται επίσης πολλές ευρωπαϊκές συμμετοχές και ένα Κύπελλο Ελλάδος ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί και στο Τουρκικό Πρωτάθλημα με τα χρώματα της Σανλιουρφασπόρ το 2013.

Ο Γιώργος Φωτάκης βρέθηκε σήμερα στην Πάτρα και σε συνάντηση που είχε με τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη συζήτησε όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του υποσχόμενος ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στηfootball league.

Δείτε σχετικά βίντεο με τον Γιώργο Φωτάκη: