Δεν γνώριζε και φρόντισε να μάθει τα πάντα για μια σωστή καλλιέργειας χασίς. Ο 66χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στα Μακρίσια, μέσα στο χώρο καλλιέργειας, διέθετε και εγχειρίδιο με οδηγίες προκειμένου να πάει καλά η φυτεία και να του αποδώσει όσο το δυνατόν περισσότερους «καρπούς»…

Οι αστυνομικοί της Δίωξης εκμεταλλευόμενοι τις πληροφορίες που είχαν μετέβησαν στα Μακρίσια και στην θέση «Βαρκό».

Εκεί μετά από έρευνα εντόπισαν τη φυτεία μέσα σε δασική έκταση αλλά και τον 66χρονο καλλιεργητή.

Οι αστυνομικοί σε τρεις διαμορφωμένους χώρους - καβάντζες, εντόπισαν συνολικά 80 δενδρύλλια ύψους από 5 έως 70 εκατοστά, καθώς επίσης και έναν ακόμα χώρο που προοριζόταν για την αποξήρανση των φυτών μετά τη συγκομιδή.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ilialive, οι αστυνομικοί βρήκαν πλήθος εργαλείων για την καλλιέργεια και την φροντίδα, λάστιχα ποτίσματος, μπιτόνια, λίπασμα, ψεκαστήρα κ.α.

Εκείνο που όμως προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ένας φάκελος με περίπου 80 σελίδες με οδηγίες για την ορθή καλλιέργεια των φυτών, κάτι σαν εγχειρίδιο για μια καλή… χασισοφυτεία.

Ο φάκελος είχε φτάσει μέσω του ΚΤΕΛ στα χέρια του δράστη, που προφανώς ζήτησε βοήθεια για καλύτερα αποτελέσματα στην φυτεία του.