Ένας αναξιοποίητος επί χρόνια χώρος του Δήμου, στην περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού αποδίδεται στη νέα γενιά της πόλης

Έκπληξη (ευχάριστη ασφαλώς) θα αποτελέσει για τους νέους της πόλης η κατασκευή skate πάρκου σε χώρου του Δήμου Αγρινίου, ακριβώς απέναντι από την πλατεία στο γήπεδο του Παναιτωλικού! Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες και ολοκληρώνονται προσεχώς, ενώ θα εκκρεμεί η κατασκευή περίφραξης του skate park, η οποία είναι προγραμματισμένη να κατασκευαστεί αμέσως μετά.

Ο συγκεκριμένος χώρος, σύμφωνα με το sinidisi, αναμένεται να δώσει χαρά σε εκατοντάδες νεαρούς και νεαρές που ασχολούνται με κάθε μορφής skate, αλλά και είναι λάτρεις των ποδηλάτων τύπου bmx. Ο χώρος θα είναι ιδανικός για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο skate και το ποδήλατο και να εξασκηθούν σε κόλπα που θα εντυπωσιάζουν όλους τους φαν των δύο αυτών δραστηριοτήτων!

Το κόστος κατασκευής της ολοκληρωμένης πίστας που έχει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, αγγίζει τις 50.000 ευρώ και αναμένεται να «ζωντανέψει» την περιοχή του γηπέδου και να αποτελέσει πόλο έλξης για παιδιά και ενήλικες. Παράλληλα, αξιοποιείται και ένας χώρος του Δήμου Αγρινίου που δεν είχε καμία χρήση, ομορφαίνει την περιοχή και αποδίδεται στην τοπική κοινωνία με τον καλύτερο τρόπο.