Σε στούντιο γυρισμάτων είχε μετατραπεί πριν από λίγες ημέρες η Ευελπίδων καθώς 25 ηθοποιοί οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους από την εταιρεία παραγωγής των δύο επιτυχημένων σειρών «Δικαίωση» και «Κλεμμένα Όνειρα», έδιναν τη δική τους μάχη για να εξασφαλίσουν τα κεκτημένα τους.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η συνήγορος των ηθοποιών Έλλη Ρούσσου, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε τους Αλέξανδρο Σταύρου, Κλέωνα Γρηγοριάδη, Νίκη Παλληκαράκη, Άννα Μιχαήλου, Μάξιμο Μουμούρη, αλλά και τη σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ, κατάφερε να αποσπάσει προσωρινή διαταγή με την οποία διατάσσεται η συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας παραγωγής. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, στις 27 Ιουλίου, το Μονομελές Πρωτοδικίο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των ηθοποιών Αλέξανδρου Σταύρου, Ζώγιας Σεβαστιανού, Κατερίνας Γερονικολού, Νίκου Πουρσανίδη, Σπύρου Σαραφιανού, Νίκης Παλληκαράκη, Άννας Μιχαήλου, Κλέωνα Γρηγοριάδη, Περικλή Κασσανδρινού, Ευαγγελίας Συριοπούλου, Δημήτρη Μαύεου και Τζένης Διαγούπη.

Η συνήγορός τους έχει ήδη προχωρήσει στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων της Άνωσης, αλλά και στην κατάθεση αγωγών για την επιδίκαση των χρημάτων στους ηθοποιούς. Αυτή τη φορά, τα δικόγραφα περιλαμβάνουν ακόμη 12 συντελεστές των δύο δημοφιλών σειρών του «μεγάλου» καναλιού, μεταξύ των οποίων η Μαρία Γεωργιάδου, ο Μάξιμος Μουμούρης, η παρουσιάστρια – ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου, η Νικολέττα Βλαβιανού, η Ιζαμπέλα Κογεβίνα και η σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ.