Με 14 παίκτες λογικά θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Απόλλωνας τη νέα περίοδο σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτίσει ο Κώστας Μέξας, σε συνεργασία με τη «μελανόλευκη» διοίκηση.

Αυτό αναλύεται σε 11 επαγγελματικά συμβόλαια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το matchaxaias, με τα οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «μελανόλευκων», μαζί με τους δυο μικρούς από τα υποδομές, τους Μαστρογιαννόπουλο και Μπαζίνα όπως όμως και τον 19χρονο Σωκράτη Ναούμη, που έχει συμφωνήσει με τους Αχαιούς.

Για όσους ξέρουν από πρόσωπα και πράγματα, βλέπουν πολύ καλά ότι στο πλάνο δεν υπάρχει το όνομα του έτερου «μικρού» του Απόλλωνα, του εξ’ Πύργου καταγόμενου και διεθνή με την εθνική εφήβων φόργουορντ Διονύση Τάτταρη.

Ο παίκτης απ’ ότι δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα, καθώς και επιθυμία του αλλά και των γονιών του, είναι να πάρει μεταγραφή για άλλη μεγαλύτερης εμβέλειας ΚΑΕ, θέλοντας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ήδη στα γραφεία της πατρινής ΚΑΕ υπάρχει επίσημη πρόταση του Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος θέλει τον παίκτη, προφανώς όχι για να τον εντάξει αμέσως στο έμψυχο δυναμικό του (όπως έκανε με την απόκτηση του Νίκου Δίπλαρου από τον Έσπερο ΑΟΠΑ), αλλά για να τον δώσει σε κάποια άλλη ομάδα εθνικής κατηγορίας «δανεικό», προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.